Iniciar sesión
Publicidad
349
Vafeles "Gardās"

Vafeles "Gardās"

- 1 gl. piena - 1 gl. cukura - 2 pac. sviesta vai 300 ml. eļļas - 2 gl. miltu - vanilīns vai vaniļas cukurs

Cukuru ar sviestu maisa kamēr cukurs gandrīz izkusis, pievieno miltus un vanilīnu, izmaisa tad pakāpeniski pievieno pienu. Mīkla pēc konsist...

Fiksā kūka

Fiksā kūka

- 1 bundžiņa vārītā iebiezinātā piena - 1 paciņa sviesta - 1 gl. milti - 1 gl. cukurs - 4 olas - naža gals soda - vanilīns

Pamatnei: Olas sakuļ ar cukuru apm. min 5. lai masa dubultojas. (Nemēdz būt par daudz saputots) iesijā miltus + sodu + vanilīnu. Visu samais...

45 minutos

Pildīta paprika

Pildīta paprika

- 4-5 palielas paprikas - 800gr maltā gaļa ( cūkas+liellopa) - 2 rīvēti burkāni - paciņa vārītu rīsu - 2 sīpoli - sāls - pipari - 2-3 daiviņas sasmalcināta ķiploka - garšvielas pēc izvēles un garšas

Paprikai nogriež cepurīti, ar karotīti izgrebj sēklas, apcep svaigos rīvētos burkānus un smalki sagrieztus sīpolus, sajauc malto gaļu ar gar...

60 minutos

Vasara ir klāt!

Vasara ir klāt!

- 500 g. konservētas bietes (burka) bez ķimenēm - 0, 7 kg. svaigu gurķu - 0, 5 kg redīsu - 70 gr. zaļie loki un tikpat dilles - 2 L kefīra - 700 gr. vārīta atdzesēta ūdens - 3 gab. vārītas olas - 3 x krietnas karotes krējuma - 2 deserta karotes Krievu sinepju un viena tāda pati karote Franču sinepju - škipsna sāls /pēc garšas/

Nomazgājam un nomizojam gurķus, redīsus, smalki sagriežam. Liekam palielākā katlā. Sasmalcinam noskalotus un nosusinātus zaļumus un beram ka...

45 minutos

Spinātu salāti

Spinātu salāti

- spināti - tomāti - redīsi - zaļumi (loki, dilles, pētersīļi) - valrieksti (sadrupināti) - zaļās olīves - linsēklas - rīvēts Parmesan tipa siers - sāls - Balsamico etiķis

Sagriež visas griežamās satāvdaļas, pievieno sāli, balsamico etiķi, linsēklas, sadrupinātos valriekstus. Samaisa. Pirms pasniegšanas...

10 minutos

Jogurta kūka

Jogurta kūka

- 400 g saldu cepumu - 1 l mazkaloriju jogurta - 2 ēdamkarotes želatīna - 0, 5 kg persiku (nektarīnu)

Cepumus sadrupina. Želatīnu aplej ar aukstu ūdeni. Formā ar noņemamām malām ieklāj pārtikas plēvi. Cepumus saber formā, izlīdzina. Uzbriedin...

Kabaču pankūkas

Kabaču pankūkas

- 1 paliels kabacis - 2 olas - sāls - pipari - milti - pētersīļu zaļumi - 1 daiviņa ķiploka - eļļa

Kabaci sarīvē uz rupjās rīves. Lielākus kabačus pirms rīvēšanas nomizo, izņem sēklas. Olas sakuļ ar sāli, pieliek rīvētajiem kabačiem, samai...

Kāpostu tīteņi ar biezpienu

Kāpostu tīteņi ar biezpienu

- 1 jaunais kāposts - 500 g biezpiena - 50 g valriekstu - 3 daiviņas ķiploka + ķiploks mērcei - 4 ēdamkarotes skābā krējuma + krējums mērcei - sāls - eļļa

Kāpostu lapas atdala no kacena, vāra sālsūdenī 5 minūtes, izņem no ūdens, notecina. Biezpienu sajauc ar sasmalcinātiem riekstiem, krējum...

Raibā kūka

Raibā kūka

- glāze jogurta (krējums, kefīrs) - glāze cukura - tējkarote cepampulveris - 2 olas - 2 glāzes miltus - 50 gr eļļa - garšai mandeļu eļļa - 400 gr salds krējums - 4 ēd. karotes cukurs - 1 paciņa biezpiens

Glāze jogurta, glāze cukura, tējkarote cepampulveris - samaisa visu kopā, tad pievieno... 2 olas, 2 glāzes miltus, 50 gr eļļu, garšai mandeļ...

Sliņķi jeb biezpiena klimpas

Sliņķi jeb biezpiena klimpas

- paciņa biezpiena-apm. 200gr. - ola - cukurs tējkarote - bik.vanilīns-pēc garšas - karote mannā (mannā var nelikt, aizvietojot to daudzumu ar miltiem) - pusglāze miltu apt. 1/2 (glāze 200 gr.)

Uzvāra ūdeni, vārot nedaudz pievieno sāli, lai garša viegli sāļa. Viegli. Savieno un samaisa klimpu izejvielu. UN veidojot divās karotes...

30 minutos

Vienkaršais rabarberrausis

Vienkaršais rabarberrausis

- 250 gr margarīna vai sviesta - nepilna glāze cukura 2 glāzes miltu - 5-6 olas - vanilīns - cepampulveris - 2-3 edamkarotes krējuma - 3-4 rabarberkāti - kanēlis

Karstā ūdens peldē izkausē margarīnu un cukuru līdz viendabīgai massai (ne šķidru), pievieno vanilīnu, krējumu, cepampulveri un olas, kārtīg...

Čebureki

Čebureki

- 250 gr milti - ola - 150 ml kefīrs - sāls - šķipsniņa cepampulveris - garšvielas kādas vien patīk, dilles, citi zaļumi utt. Pildījumam: - maltā gaļa 400-500 gr - normāla lieluma sīpols ~70-80 gr - garšvielas visādas - pipariņi, ķiplociņi Otrs variants: - 1 ola - 1/2 glāzes alus - 1/2 tējk. sāls - 1 ēd k. eļļa - milti pēc vajadzības

No mīklai dotajiem produktiem pagatavo pastingru mīklu, atstāj uz pusstundiņu. Tad mīklu sadala gabalos, katru izveltnē ovālā plācenītī. Vid...

Cepta cūkgaļa sinepju marinādē

Cepta cūkgaļa sinepju marinādē

- 0.5-0.7 kg cūkas gaļas - ēdamkarote Krievu sinepes, tikpat Franču sinepes - šķipsna ”5 piparu maisījums” - minimāli sāls - šķipsna garšvielas Persilāde ”Santa maria” /sastāvā sāls iekļauts/

Sagriežam gaļu gabalos līdzīgi kā karbonādei, izklapējam, liekam lielākā bļodā, pievienojam garšvielas, ar rokām visu samaisām. Aizmirst...

Frikadeles sautējumā.

Frikadeles sautējumā.

- frikadeles 24 gb. ( pirku gatavas) - neliels kabacis - 3-4 vārīti kartupeļi - sauja saldētu zaļo zirnīšu - viens svaigs rīvēts burkāns - viens liels sīpols - nedaudz rīvēta siera - 2 olas - eļļa - garšvielas

Dziļajā pannā kārto kartupeļu šķēles un frikadeles, pārber ar zaļajiem zirnīšiem, garšvielām. Uz pannas apcep sīpolus, rīvētu burkānu, s...

60 minutos

Melnais Princis

Melnais Princis

- 4 olas - 200 g cukura - 0, 3 l krējuma - 100 g kakao - 200 g milti - 2 tējk. sodas - 0, 5 tējk. citronskābes - 1 bundža vārīta iebiezinātā piena - 200 g sviesta

Olas saputo ar cukuru. Tad pievienot krējumu un tajā ielikt sodu un citronskābi, samaisīt. Pievieno kakao, samaisa, tad miltus. Cep 180 grād...

60 minutos

Banānu - mandarīnu suflē torte

Banānu - mandarīnu suflē torte

- 5 mandarīni - 2 banāni - 1 glāze sauso brokastu pārslu - 1 glāze kukurūzas pārslu - 250 gr baltās šokolādes - 500 g kefīra - 200 ml salda krējuma (35%) - 40 g želatīna - 250 g cukura

1. Ūdens vannā izkausē balto šokolādi. 2. Sausā brokastu pārslas samaisa ar kukurūzas pārslām un izkausēto šoklādi, labi samaisa un, kār...

30 minutos

Cūkas stilba cepetis

Cūkas stilba cepetis

- cūkas stilbs - majorāns - persilādes garšviela"Santa maria" - ēdamkarote krievu sinepes - pāris daiviņas ķiploku - sāls

Nomazgājam cūkas stilbu, sagriežam ādiņu, un duram iekš ādas ķiploku daivas, pēc tam stilbu nosmērējam ar sinepēm, viegli iekaisām ar sāli, ...

Aknu plāceņi

Aknu plāceņi

- 900 g aknu - 100g sīpola (viens ļoti liels sīpols) - 150 g speķa - sāls - 6 ēdamkarotes kartupeļu cietes - eļļa cepšanai Marinādei: sīpols, cukurs, sāls, etiķis, melno piparu graudiņi un verdošs ūdens.

Aknas, speķi un sīpolu samaļ. Pievieno kartupeļu cieti, sāli un ļauj pastāvēt kādas 20 min. Tad ar karoti liek sakarsētā eļļā 2 karošu plāce...

60 minutos

Kāpostu karbonāde

Kāpostu karbonāde

- mīksti novārītas kāpostu lapas - rīvēts siers - sāls malto piparu maisījums - milti - sakulta ola ar majonēzi - eļļa

Mīksti novārītu kāpostu lapu izklapēju, no vienas puses apsāla ar maisījumu paber ar sarīvētu sieru un pārloka. Saspiež stingrāk kopā, lai t...

30 minutos

Kāpostu kotletes

Kāpostu kotletes

- 300 g maltas cūkgaļas - 100 g svaigu kāpostu - 100 g sīpolu - 100 g pusvārītu rīsu - garšvielas - milti - eļļa cepšanai - 2 baltmaizes rikas mērcētas - majonēze un kečups - ķiploks

Rīsus novāra pusgatavus. Sīpolu sagriež vidēji liekos gabaliņos. Kāpostu sarīvē uz rupjās rīves vai smalki sagriež. Samaisa malto gaļu ar rī...

45 minutos

1...34567...18
- contiene carne o alimentos de origen animal
- contiene huevos pero no contiene carne, pescado o alimentos de origen animal
- contiene pescado o mariscos pero no contiene carne, pescado o alimentos de origen animal
- contiene carne de ave
- plato vegetariano
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información