Iniciar sesión
Publicidad

Cepta cūkgaļa sinepju marinādē

Información
Autor: dzele
Recetas publicadas por dzele
Publicada: 19/04/2012 21:50
Vista 16208 veces
Guardada en recetas favoritas 67 veces
Comentarios: 6
Ingredientes:
- 0.5-0.7 kg cūkas gaļas
- ēdamkarote Krievu sinepes, tikpat Franču sinepes
- šķipsna ”5 piparu maisījums”
- minimāli sāls
- šķipsna garšvielas Persilāde ”Santa maria” /sastāvā sāls iekļauts/



Instrucciones:
Sagriežam gaļu gabalos līdzīgi kā karbonādei, izklapējam, liekam lielākā bļodā, pievienojam garšvielas, ar rokām visu samaisām.
Aizmirstam uz kādu stundu, divām ledusskapī, lai gaļa sadraudzējās ar sinepēm. Sakarsējam pannu un cepam līdz gaļas gatavībai.

Piedevās klāt dārzeņus un salātus. Labu apetīti!
Información adicional:
Garšvielu buķete ļoti labi novērš gaļas salkanumu.
Neesot Persilādei var to aizvietot sakombinējot to pašu mājas apstākļos - atsevišķi liekot klāt sasmalcinātus žāvētus pētersiļus, ķiploku sāli un vārāmo sāli. Samaisot iegūstam to pašu Persilādi.
Šo pašu gaļu var veiksmīgi šmorēt kā sautējumu - mērci
klāt pievienojot viegli apzeltītus pannā sīpolus un krējumu, ūdeni buljonam.
A 2 personas les gusta esta receta
Comentarios (6)
ingr | 03/08/2018 22:15
Jebkurai galjinjai, kuru cep var piesaut sinepes-daudz bruunaaku garozinu var dabuut.Gulasam galu cepot pat pielieku-aatraak sabruunee.
dauka | 25/12/2015 15:12
sniegapika nevienā gaļas produktā Nav holesterīna... holesterīnu izstrādā cilvēku orgāni, konkrēti viens...
a333a | 03/08/2015 11:15
Tikai ar krievu sinepem, ir cepts, uz mangala, vispar super, un ar snabi! Mmmm
onset | 19/06/2012 16:20
Euuuu, bet šito recepti var izmantot arī šašlikam, vismaz man tā liekas :)) Paaaldies par ideju!
sniegapika | 10/05/2012 14:43
Forši! Pie tam, ja vēl sinepēm pievieno majorānu un baziliku, tad tāda marinēšana samazina holesterīna daudzumu gaļā :)
bilija | 22/04/2012 16:31
Noteikti pamēģināšu šo recepti ar angļu sinepēm, jūtu, ka vajadzētu garšot lieliski!
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información