- 250 gr milti - ola - 150 ml kefīrs - sāls - šķipsniņa cepampulveris - garšvielas kādas vien patīk, dilles, citi zaļumi utt.
Pildījumam: - maltā gaļa 400-500 gr - normāla lieluma sīpols ~70-80 gr - garšvielas visādas - pipariņi, ķiplociņi
Otrs variants: - 1 ola - 1/2 glāzes alus - 1/2 tējk. sāls - 1 ēd k. eļļa - milti pēc vajadzības
Instrucciones:
No mīklai dotajiem produktiem pagatavo pastingru mīklu, atstāj uz pusstundiņu. Tad mīklu sadala gabalos, katru izveltnē ovālā plācenītī. Vidū liek sagatavoto pildījumu. Mīklu pārloka, stingri piespiežot maliņas ar dakšiņu. Cep uz pannas sakarsētā eļļā, līdz čebureki kļuvuši zeltaini brūni.
Información adicional:
Gaļas masai pievienoju ūdeni, tad tā ir sulīgāka.
A 6 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
alfijja
| 29/10/2013 19:35
labāk pienu pieleju gaļai un sīpolus lieku vairāk
tetuks15
| 25/08/2013 15:23
It kā vienkārši pagatavojams bet, maksā gan "sālīti" :(
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información