Autor:dzele Recetas publicadas pordzele Publicada: 31/05/2012 21:01 Vista 4793 veces Guardada en recetas favoritas 53 veces Comentarios:2
Ingredientes:
- 500 g. konservētas bietes (burka) bez ķimenēm - 0, 7 kg. svaigu gurķu - 0, 5 kg redīsu - 70 gr. zaļie loki un tikpat dilles - 2 L kefīra - 700 gr. vārīta atdzesēta ūdens - 3 gab. vārītas olas - 3 x krietnas karotes krējuma - 2 deserta karotes Krievu sinepju un viena tāda pati karote Franču sinepju - škipsna sāls /pēc garšas/
Instrucciones:
Nomazgājam un nomizojam gurķus, redīsus, smalki sagriežam. Liekam palielākā katlā. Sasmalcinam noskalotus un nosusinātus zaļumus un beram katlā. Atveram konservēto biešu burku un tās saturu liekam pie sasmalcinātiem zaļumiem. Kamēr smalcinam zaļumus uzvāram olas. Cieti novārītas olas atdzesējam un uz lēzena šķivja ar dakšiņu sasmalcinam. Beram katlā. Kefīru+ atdzesēto ūdeni lejam katlā. Samaisam un pēc garšas pievienojam krējumu, sinepes, sāli. Ļaujam katlā esošām sastāvdaļām sadraudzēties, un lejam auksto zupu šķīvī:)
Tiempo de preparación en minutos:45
Información adicional:
Gatavās aukstās zupas daudzums aptuveni 4, 5 L. Desas cienītāji var atcerēties kā smalcināt desu rosolam un tādā pat veidā sasmalcinot, to pievienot aukstai zupai, apt. 300 gr. būs pietiekoši:) Labu apetīti!
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
garcia
| 25/10/2017 16:24
Vasara nesākusies jau sen ir beigusies, D
houpasummere
| 06/06/2012 18:54
Paldies!! :)) beidzot sagaidiiju (sen taujaato) recepti!! :))
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información