Autor:lams Recetas publicadas porlams Publicada: 18/03/2012 09:57 Vista 7585 veces Guardada en recetas favoritas 39 veces Comentarios:1
Ingredientes:
- 300 g maltas cūkgaļas - 100 g svaigu kāpostu - 100 g sīpolu - 100 g pusvārītu rīsu - garšvielas - milti - eļļa cepšanai - 2 baltmaizes rikas mērcētas - majonēze un kečups - ķiploks
Instrucciones:
Rīsus novāra pusgatavus. Sīpolu sagriež vidēji liekos gabaliņos. Kāpostu sarīvē uz rupjās rīves vai smalki sagriež. Samaisa malto gaļu ar rīsiem, sīpoliem, baltmaizi, kāpostiem un garšvielām. Veido kotletītes, kuras apvārta miltos un apcep eļā brūnganas no abām pusēm, Tad liek katliņā, pārlej ūdeni, tā, lai tiek tik tikko pārsegtas un sautē 15 min. Tad samaisa majonēzi ar kečupu un smalki rīvētu ķiploku, un pārlej pāŗ kotletītēm, un sautē vēl kādas 5 min.
Tiempo de preparación en minutos:45
Información adicional:
Var sautēt tik kečupā ar majonēzi, bet tad labāk lielot gatavus rīsus un apvārītus kāpostus.
A 3 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
leedijaa7
| 16/09/2019 21:28
Laba tikai bez makaroniem.
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información