Iniciar sesión
Publicidad

Cūkas stilba cepetis

Información
Autor: dzele
Recetas publicadas por dzele
Publicada: 18/03/2012 19:32
Vista 10539 veces
Guardada en recetas favoritas 33 veces
Comentarios: 0
Fotos

Ver más (3)

Ingredientes:
- cūkas stilbs
- majorāns
- persilādes garšviela"Santa maria"
- ēdamkarote krievu sinepes
- pāris daiviņas ķiploku
- sāls
Instrucciones:
Nomazgājam cūkas stilbu, sagriežam ādiņu, un duram iekš ādas ķiploku daivas, pēc tam stilbu nosmērējam ar sinepēm, viegli iekaisām ar sāli, saberam zaļumu garšvielas un ietinam folijā. ļaujam ievilkties garšvielām uz stundiņu, var ilgāk. Ieslēdzam cepešpannu, sakarsējam līdz cepamam karstumam. Šaujam iekšā cūkas kājas tinumu folijā. UN aizmirstam to cepeškrasnī uz stundu, vienmērīguma cepuma nodrošināšanai der pagrozīt ik pa laikam. Iztinam pēc stundas, pusotras - atkarībā no stilba lieluma un liekam vēl nobrūnināt pa tiešo atpakaļ cepešpannā bez folija vēl uz tikpat ilgu laiku. Ja šķiet pa sausu cepums var nedaudz samitrināt ar ūdeni, pa tiešo aplejot cepumu.
Información adicional:
Ieteikums sākt gatavot kad vēl nav pazudušas atmiņas par brokastīm, jo stilbs gatavosies lēni un ilgi līdz pat pusdienām.
A 1 personas les gusta esta receta
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información