Cukuru ar sviestu maisa kamēr cukurs gandrīz izkusis, pievieno miltus un vanilīnu, izmaisa tad pakāpeniski pievieno pienu. Mīkla pēc konsistences kā biezajām pankūkām. Cep vafeļu pannā.
Información adicional:
Garšīgas tāpat, bet var veidot trubiņas un pieldīt iekšā putukrējumu, ievārījumu, iebiezināto pienu, ko sirds vēlās.
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (3)
klivija000
| 03/11/2015 17:52
2 pakas sviesta? Un tikai 2 gl. miltu? sanāk ļoti trekna substance. Tadas viegli piedeg un to var redzēt arī no pievienotā foto.
linda17
| 13/01/2015 00:10
kur tad ira olas
sniegapika
| 15/07/2012 12:32
Tiešām bez olām?
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información