- 900 g aknu - 100g sīpola (viens ļoti liels sīpols) - 150 g speķa - sāls - 6 ēdamkarotes kartupeļu cietes - eļļa cepšanai Marinādei: sīpols, cukurs, sāls, etiķis, melno piparu graudiņi un verdošs ūdens.
Instrucciones:
Aknas, speķi un sīpolu samaļ. Pievieno kartupeļu cieti, sāli un ļauj pastāvēt kādas 20 min. Tad ar karoti liek sakarsētā eļļā 2 karošu plāceņus un cep uz mazas uguns vidēji ap 2min no katras puses.
Tiempo de preparación en minutos:60
Información adicional:
Šos plāceņus var arī marinēt un ēst aukstus. :)
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (3)
velga90
| 21/01/2018 10:17
Aknas jau pašas par sevis garšīgas, un veselīgas, tikai nepārcept !
batka
| 13/05/2017 02:53
a rīvētus kartupeļus nevar pielikt prieškam kartupeļu cieti! un olu!i drusku parastos miltus!a marinēt nezinu!parastās kotletes marinādē, i to aizdomīgi!moš marinādei tapēc ciete!
lizuks
| 29/05/2015 13:36
Visas receptes vnk. fantastiskas! Ja kaut ko vēlos pagatavot oriģinālu, vienmēr skatos Tavās receptēs. Liels paldies!
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información