Kāpostu lapas atdala no kacena, vāra sālsūdenī 5 minūtes, izņem no ūdens, notecina. Biezpienu sajauc ar sasmalcinātiem riekstiem, krējumu, sāli, sasmalcinātu ķiploku. Kāposta lapā ietin 1 ēdamkaroti biezpiena, satin. Tīteņus apcep sakarsētā eļļā, pasniedz ar skābo krējumu, kurā iejaukts sasmalcināts ķiploks.
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (4)
vaiva
| 17/09/2017 18:22
Tik bildē cauri kāposta lapām maltā gaļiņa spīd, ne baltais biezpiens... :)
sniegapika
| 08/08/2012 13:55
Šis pat rūdītam gaļēdājam liek laizīties :)
purvavells
| 02/06/2012 04:57
... Un tas ir ēdams... ?... Kāpostos forša malta gaļiņa jāliek... :)
vasara
| 01/06/2012 17:27
Ojjj, labais. Noteikti izmēģināsu...
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información