Iniciar sesión
Publicidad

Sliņķi jeb biezpiena klimpas

Información
Autor: dzele
Recetas publicadas por dzele
Publicada: 10/05/2012 19:15
Vista 10749 veces
Guardada en recetas favoritas 10 veces
Comentarios: 2
Fotos

Ver más (2)

Ingredientes:
- paciņa biezpiena-apm. 200gr.
- ola
- cukurs tējkarote
- bik.vanilīns-pēc garšas
- karote mannā (mannā var nelikt, aizvietojot to daudzumu ar miltiem)
- pusglāze miltu apt. 1/2 (glāze 200 gr.)
Instrucciones:
Uzvāra ūdeni, vārot nedaudz pievieno sāli, lai garša viegli sāļa. Viegli.
Savieno un samaisa klimpu izejvielu. UN veidojot divās karotes bumbiņu ievieto vārošā ūdenī.
Gatavas klimpas uzpeld, ar putu karoti ņem ār. gatavām klimpām pievieno piedevas pēc vēlmēm( cukurs, kanēlis, sviests, ievārījums, krējums.

Tiempo de preparación en minutos: 30

Información adicional:
Klimpas vārot sālītā ūdenī iegūst garšas kontrastus, jo pašas klimpas var veidot gana saldas.
Labi apetīti!
Ja pievienosiet smalki rīvētu burkānu, jaunu garšu un krāsu ēdienam var gūt pievienojot nedaudz rīvētu burkānu.
A 2 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
evodia | 05/10/2016 17:40
Un vēl interesantāk ir, ja no iepriekšējās dienas paliek pāri vārīti kartupeļi, tad tos izmaļ caur gaļas mašīnu un samaisa kopā ar visu pārējo kā receptē. Var mannas vietā pievienot kartupeļu miltus, labi visu samīcīt un tad ne ar karotēm veidot bumbiņās un likt sālsūdeni, bet gan pirms tam pa daļām no masas izveidot garu desu, un sagriezt gabaliņos ar nazi. Vārīšanas un pasniegšanas princips tas pats.
violett | 12/09/2012 19:50
bērnības garša :) Un man patīk arī, ka tik ātri var uztaisīt - paldies!
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información