Ielogoties
Reklāma
Konditorejas izstrādājumi
Konditorejas izstrādājumi - 94
Mājas bulciņas.

Mājas bulciņas.

Mīklai: - 1 l piena - 30 gr. rauga - 1 ēdamkarote cukura - naža gals sāls - 1 ēdamkarote eļļas - ap 2 kg miltu Pildījumam: - 3 tējkarotes magoņu - 8 tējkarotes cukura - 1/2 tējkarote kanēļa - 50 gr. sviesta - 200 ml brūkleņu ievārījuma Apsmērēšanai: 1 ola Plātes eļļošana: eļļa un manna

Raugu apber ar cukura karoti un ļauj uzbriest. Kad parādās putiņas pielej siltu/ ne karstu / pienu un eļļu ar sāli. Izmaisa. Ber lēnām miltu...

90 minūtes

Ievārījuma kēkss

Ievārījuma kēkss

- 1 glāze skāba ievārījuma - 1 glāze cukura - 1 glāze skāba krējuma - 2 glāzes miltu - 2 olas - 1 ēdamkarote dzeramās sodas - šķipsniņa sāls - pūdercukurs

Sodu iemaisa ievārījumā un uz pusstundu ieliek ledusskapī. Olas sakuļ ar cukuru, miltiem, pievieno skābu krējumu un ievārījumu no l...

80 minūtes

Ievas biezpiena torte

Ievas biezpiena torte

- 5 paciņas Selgas cepumu - 4 paciņas biezpiena - 0.5 litri saldā krējuma - 3 ēd.k. cukura - 1 paciņa marmelādes konfekšu Gundega (var arī Vizbulīte) - 1 glāze piena - augļi, rieksti, konfektes garnēšanai pēc izvēles

Ņem biezpienu, labāk paciņas, tad nav jamaļ, sagriež marmelādes konfektes un ber pie biezpiena, putukrējumu saputo ar aptuveni 3.ēd.k. cukur...

30 minūtes

Melleņu - Jogurta kūka

Melleņu - Jogurta kūka

- 3 pac. Selgas šokolādes cepumi - 1 pac. sviests - 50 gr. grauzdētu lobītu saulespuķu sēkliņu - 1 l melleņu jogurta - 100 gr. svaigu melleņu - 2 paciņas želatīna

Sagatavo želatīnu. Formas dibenā ieber mellenes. Sajauc želatīnu ar nelielu daudzumu karsta ūdens, kas iekrāsots ar melleņu sulu, uzlej ogām...

Biezpiena kūka.

Biezpiena kūka.

Biskvītam: - 4 olas - 200 g cukura - 150 g miltu - 2 ēd.k. silta ūdens - 1 ēd.k. cepamā pulvera - 1/2 paciņas vanilīna cukura Krēms: - 250 g biezpiena - 150 g cukura - 2 tēj.k. želantīna - 200 ml vārīta ūdens - 1 paciņa vaniļas cukura - 2 olu dzeltenumi - 500 g svaiga krējuma - 1/2 citrona sulas un miziņa Rotāšanai krāsaina marmelāde vai cukuroti augļi.

Želantīnu aplej ar vārītu istabas temperatūras ūdeni un liek briedināt. Biskvīts. Olu dzeltenumus saputo ar 2/3 cukura un vanilīncukura....

Pankūkas

Pankūkas

Nedaudz Martini (vai cits vermuts) Pārējais, kā jau pankūkām. Milti, olas, piens utt.

Jaucot mīklu, pievienojam vermutu, pusi no ūdens daudzuma ar ko šķaida pienu. Gatavo tāpat kā standarta pankūkas. Vermuts, pankūkām dod tādu...

Ātrā ābolu kūka.

Ātrā ābolu kūka.

- 6 olas - 2 glāzes cukurs - 2 glāzes milti - 6 āboli - soda, esence - 1 tējk. vaniļas cukurs

Olas (nesadalītas) ar vaniļas cukuru kuļ 3min. Pievieno cukuru, kuļ vēl 3min. Pievieno miltus, kuļ apm. 1 min. Pievieno 2 naža g...

Sāļie smilšu groziņi ar laša pildījumu

Sāļie smilšu groziņi ar laša pildījumu

Mīklai - 150 g sviests - 2 olas dzeltenumi - 300 g miltu - ūdens 60 - 70 gr. - sāls, aptuveni 2/3 tējk. - garšvielas pēc garšas Pildījumam: - 250 - 300 gr. lasis - 3 olas - 100 gr. sviests - zaļumi

Miltiem uzkaisa sāli, uzliek siltumā paturētu, bet ne izkusušu sviestu, ātri samīca. Pieliek olas dzeltenumu un ūdeni, samīca. Mīklu ieklāj ...

Alise

Alise

- 2 olas - 3 ēdamkarotes skābā krējuma - 1 tējkarote sodas - 1 burciņa iebiezinātā piena ar cukuru - 1,5 glāzes miltu Krēmam: - 1 glāze piena - 1ola - 1 ēdamkarote ar kaudzi miltu - 1/2 glāzes cukura - ievārījums (vēlams skābs - piem. brūkleņu) - 150-200g sviesta vai margarīna

Olas, skābo krējumu, sodu, iebiezināto pienu ar cukuru, miltus samaisa un liek uz 1/2 stundu ledusskapī. Pa to laiku var pagatavot krēmu:

80 minūtes

Rabarberu maize

Rabarberu maize

- 7 - 8 rabarberu kāti - 7 - 8 ēd.k. cukurs - 3 ēd.k. skābais krējums Mīklai - 3 ēd.k. cukura - 1 t.k. sāls - 35 gr. raugs - 100 gr. eļļa - 200 gr. ūdens - 2 glāzes milti

Iejauc mīklu, atstāj 10 minūtes raudzēties, tad izrullē un liek uz pannas. Pārkaisa ar nomizotiem un sagrieztiem rabarberiem. Cep aptuveni 2...

40 minūtes

Jebkuriem pīrādziņiem

Jebkuriem pīrādziņiem

- 1mazā paciņa rauga - nedaudz cukura - glāze silta piena - dažas ēdamkarotes miltu - eļļa - sāls

Visas sastāvdaļas sajauc, liek siltumā uzrūgt (dažas minūtes). Palielā bļodā ielej eļļu 1 glāzi, ielej ieraugu, pievieno nedaudz cukura, šķi...

Ievārījuma kekss

Ievārījuma kekss

- 1 glāze ievārījums (var būt arī ierūdzis) - 1 tējkarote sodas - 2 olas - 1/2 glāze cukurs - 1 glāze kefīrs ( labāk tomēr krējums, vai kefīrs uz pusi ar krējumu) - 2,5 glāzes milti - 2 ēdamkarotes eļļa

Ieliek bļodā ievārījumu un pieber 1 tējkaroti sodas (bez kaudzes), ļauj lai soda izreaģē kādas 5 minūtes. Klāt liek olas, kefīru vai krējumu...

30 minūtes

1...345
- satur gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur olas, bet nesatur gaļu, zivis, dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur zivis vai jūras produktus, bet nesatur gaļu un citus dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur putnu gaļu, bet nesatur citu gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- veģetārs - nesatur nekādu gaļu, ne dzīvnieku izcelsmes produktus, ne zivis vai citus jūras produktus
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas