Autors:svece51 Visas receptes, ko publicējasvece51 Recepte publicēta: 05/04/2009 16:01 Recepte lasīta 3344 reizes Recepte saglabāta favorītos 0 reizes Komentāri:5
Izejvielas un to daudzums:
- 1mazā paciņa rauga - nedaudz cukura - glāze silta piena - dažas ēdamkarotes miltu - eļļa - sāls
Pagatavošanas process:
Visas sastāvdaļas sajauc, liek siltumā uzrūgt (dažas minūtes). Palielā bļodā ielej eļļu 1 glāzi, ielej ieraugu, pievieno nedaudz cukura, šķipsnu sāls un glāzi silta piena. Rūpīgi samaisa, pievieno apmēram kilogramu miltu un sāk mīcīt. Mīca tik ilgi, līdz mīkla nelīp pie rokām. Ja mīkla par cietu, pievieno mazliet eļļas, piena un turpina mīcīt. Mīklai jābūt dzīvai... Klāj uz galda, izrullē un veido raušus - tiešām garšīgi un ātri! Lai izdodas!
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Šī recepte ir no manas mammas un to labprāt izstāstu citiem.
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (5)
sol
| 20/04/2009 16:56
uz vienu glāzi piena vadoties pēc prakses vajag tikai 400 gr miltu , nu augstākais 500, tad pīrādziņš būs pufīgs
lindovna
| 18/04/2009 19:38
ai, kā tāda muļķe, viss kārtībā, jāpaņem tik aces rokā, tad jau visu var saprast:):):):)
lindovna
| 18/04/2009 19:37
pag, bet tam ieraugam cik daudz vajag tos produktus uz paciņa rauga?
svece51
| 16/04/2009 17:46
Tas domāts viesu uzņemšanai un šie pīrādziņi ilgi nesacietē.
olita112
| 08/04/2009 18:29
:))))))))))un, šito daudzumu cep pusgadu:))))))))))))))
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas