Iniciar sesión
Publicidad
Platos principales
Platos principales - 143
Šašliks brāļa gaumē

Šašliks brāļa gaumē

- 5 kg svaiga gaļa - 1 mazā burciņa (200ml) krievu sinepes - 200 gr augu eļļas - maltie pipari (pēc garšas, līdz 1 tējkarotei) - sāls (pēc garšas, līdz 1 ēdamkarotei) - 1 pudele (500 g) galda etiķis (9%) - 2 kg sīpoli

Gaļu sagriež gabaliņos (3x3cm vai 4x4 cm). Sagriezto gaļu liek bļodā (lielā traukā), pievieno sinepes, augu eļļu, piparus, sali un etiķi...

Vakariņas četriem

Vakariņas četriem

- 4 prāvi kabači - 4 lieli sīpoli - 4 lieli burkāni - 4 paprikas - glāze eļļas - glāze tomātu mērces - glāze ūdens - 4 ēd.karotes 9% etiķa - 1 ēd.karote cukura - 1 ēd.karote sāls - dillītes - 4 vistas filejas - vegeta vai cits garšvielu maisījums - 2 paciņas rīsu - 2 ēd.karotes majonēzes - 2 ēd.karotes tomātu mērces rozā mērcītei.

Lielus, bet nepārkoksnējušos mizu kabačus nomizo, izņem sēklotni, sarīvē. Burkānus notīra, sarīvē. Papriku un sīpolus griež gabaliņos. Visu ...

90 minutos

Mans mīļākais dārzeņu sautējums

Mans mīļākais dārzeņu sautējums

- ingvers (gabaliņš apmēram īķšķa lielumā, ja grib stiprāk, tad vairāk) - burkāni - kāposti - sarkanā paprika - brokoļi - cukini vai mazs kabacis - tomāti, - saldais krējums - olīveļļa - dilles nevaru pasacīt cik gramos vajag katru sastavdaļu, jo proporcijas te var būt dažādas pēc izjutām un tik cik salien pannā

Sarīvē ingveru, liek dziļā pannā karstā olīveļļā, drusku pacep, tad pieliek burkānus, kāpostus, papriku, uzlej mazliet ūdeni un sautē kādas ...

Cūkas stilbiņš Ziga gaumē

Cūkas stilbiņš Ziga gaumē

- 2 cūkas stilbiņi - 1/2 paciņas provansas majonēzes - 1/2 ķiploka galviņas - 2 sīpoli - sāls un piecu piparu maisījums pēc garšas izjūtas - cepamais maisņš

Cūkas stilbiņus mērcējam citronskābes, vai etiķa ūdenī pēc garšas sajūtas, aptuveni 6 stundas. Pēc izmērcēšanas ’’sašpigojam...

Improvizētais Risotto.

Improvizētais Risotto.

250 gr. rīsi - 1 sīpols - 1 paprika - 2-3 burkāni - sauja svaigo zirnīšu - eļļa 2-3 ēd. k. - saldais krējums 10% no 100 līdz 200 ml. + garšvielas (sāls, pipari, zaļumi) + ūdens (vai buljons)

Pannā ar uzkarsētu eļļu liek sīpolus cepties. Mazliet pacep un pievieno burkānus, kas sagriezti salmiņos + papriku sagrieztu salimiņos + sau...

Vistas filejas plācenīši

Vistas filejas plācenīši

- 3 lielas vistas filejas - 1/3 daļa paciņas majonēze - 2 karotes mannas - 1 ola - sāls, garšvielas

Loti smalki sagriež vistas fileju. Pievieno majonēzi, mannu, olu . Rūpīgi samaisa... atstāj, lai 10 minūtes vismaz pastāv. Sāli un garšv...

30 minutos

Pildītais puķkāposts jeb "Puķkāposts vācu gaumē"

Pildītais puķkāposts jeb "Puķkāposts vācu gaumē"

- ņem vidēji lielu puķkāpostu - 2 vidējus sīpolus - apmēram 400gr. maltas gaļas - 1 ola - dažādas garšvielas pēc pašu ieskatiem - 100 gr. rīvētu sieru, kas labi kūst.

1. Puķkāpostu veselu vāra aptuveni 10 minūtēs sālītā ūdenī (jāskatās lai nav pārāk ciets un arī nejūk lauka). Izņem un noliek uz caurdura at...

Gardā cepamgaļa

Gardā cepamgaļa

- svaigs šķiņķa gabals 2 kg - paprika 2 gb - sīpoli 3 gb - mazie tomātiņi 0,5 kg - cauraudzis kūpinājums 0,5 kg - citronpipari, sāls, garšaugi, eļļa

Svaigu gaļu griež palielos gabalos, sprauž uz iesma, pamīšus ar šķēlēs sagrieztu papriku, sīpolu, kūpinājumu, veseliem tomātiņiem. Cep uz gr...

Ātrā vistas kāja

Ātrā vistas kāja

- 2 vistas kājas - 1 glāze ūdens - 1 glāze baltvīna etiķis ar ķiploku - 3 karotes raudene – jeb oregano - sāls, pipari

Vistas kājas ieliek katlā, ielej ūdeni, etiķi, ieber oregano, sāli, piparus. Uzliek katlam vāku un vāra 5 minūtes, tad izņem no katla, notec...

20 minutos

Makaroni ar dārzeņiem.

Makaroni ar dārzeņiem.

- 250 gr. svaigi šampiņjoni - 200 gr. makaroni (spirāles) - 2 burkāni - diedzētas pupiņas - 1 sarkanā paprika - 1 zaļā paprika - sojas mērce - eļļa cepšanai

Salmiņos sagriež papriku un burkānus, ber uz pannas, nedaudz apcep, tad pievieno sauju diedzētas pupiņas un atsevišķi apceptus šampiņjonus, ...

40 minutos

Vistas – cūkgaļas šķiņķa rullīši mērcē ar ceptiem šampiņjoniem

Vistas – cūkgaļas šķiņķa rullīši mērcē ar ceptiem šampiņjoniem

- 8 vistas filejas šķēles - 150 gr. cūkgaļas šķiņķis - 200 gr. svaigi šampiņjoni - 1 sīpols - 1 tomāts - 1 burkāns - 1 zaļā paprika - 2 olas - 1glāze sarkanais vīns - 1 glāze ūdens - eļļa, milti, sāls, pipari - zaļumi

Sagriež plānās šķēlēs vistas fileju un šķiņķi, iepiparo un apsāla, noklāj vistas filejas sķēli, virsū uzliek šķiņķa šķēli un sarullē, saspra...

60 minutos

Vistas filejas sacepums

Vistas filejas sacepums

- 4 vistas filejas - ½ glāze rīvmaize - ½ glāze rīvēts siers - ¼ glāze piens - 2 olas - 1 karote sinepes - sāls, pipari - 4 vidēji lieli vārīti kartupeļi - 1 ½ glāze krējums - 1 bundžiņa sagrieztu konservēto šampiņjonu - sāls, pipari, eļļa cepšanai

Sajauc sieru ar rīvmaizi, atsevišķā traukā salej pienu, pievieno vienu olu, sinepes, sāli, piparus un ar slotiņu sakuļ, tajā iemērc fileju, ...

60 minutos

Kažociņš

Kažociņš

- 0,5 kg jebkuras vārītas zivs - augu eļļā apceptas marinētas sēnes - 2 sīpoli - 1 sarīvēts burkāns - majonēze

Visas sastāvdaļas liek kārtās uz zivs, katru kārtu pārlejot ar majonēzi. Var eksperimentēt pēc savam garšas izjūtām....

Folijā cepts lasis ar diļļu mērci

Folijā cepts lasis ar diļļu mērci

- lasis 700 gr - sviests - estragons (1 ēdamkarote) - citrona sula (1 citrons) - baltvīns - pipari - majonēze - svaigas dilles

Sagatavo tik daudz folijas gabalu, cik ir laša gabalu. Katru folijas gabalu iesmērē ar sviestu, uz tā uzliek lasi. Lasim uzber sausu estrago...

40 minutos

Kartupeļu biezeņa un zivju sacepums

Kartupeļu biezeņa un zivju sacepums

- saldēta zivju fileja, ap 1 kg - kartupeļi 1-1,5 kg - siers 200 g - piens 150 ml - sviests 50 g - zaļumi - ingvers - milti - eļļa - garšvielas

Zivju fileju atsaldē, sagriež mazos gabaliņos un ierīvē ar garšvielu un sāls maisījumu. Nomizo kartupeļus un liek vārīties.

100 minutos

Vista ar ananasiem un kariju

Vista ar ananasiem un kariju

- vistas fileja - 400-500 gr. - konservēti ananasi - 150 gr. (viena bundžiņa) - 3 tomāti - 1 sīpols - ingvera sakne (apmēram 3 cm garumā) - 3 daiviņas ķiploka - karijs - 2 tējkarotes - sojas mērce - 3 ēdamkarotes - čili pipari - 1/4 tējkarotes pulvera vai 1/4 vesela pipara - kartupeļu ciete vai milti - eļļa cepšanai - pētersīļi - sāls

Nomazgāt, apžāvēt un mazos gabaliņos sagriezt vistas fileju. Arī ananasu sagriezt mazos gabaliņos (nolieto šķidrumu neizliet). Notīr...

120 minutos

Jūras karūsa (Dorada) ar dārzeņiem

Jūras karūsa (Dorada) ar dārzeņiem

- 2 jūras karūsas - 1 sīpols - 1 paprika - 1 tomāts - ingvera sakne, aptuveni 30 grami - jūras sāls - pipari (var izmantot citronpiparus) - olīveļļa

Zivis nomazgā, notīra un izķidā (ja tas nav izdarīts veikalā). Nosusina papīra dvielī. Gan iekšpusē, gan ārpusē karūsas ierīvē ar sāli un pi...

60 minutos

Vistas fileja diviem.

Vistas fileja diviem.

- 1 vistas fileja - 1 ēd.k. majonēze - 1 ēd.k. milti - 1 ola - vegeta, karijs, dilles, eļļa cepšanai

Pusatsaldētu (vieglāk sagriezt) vistas fileju sagriež mazos kubiciņos. Pievieno sakultu olu ar garšvielām, majonēzi, miltus, dilles. Visu sa...

Garšīgās liellopu gaļas kotletes

Garšīgās liellopu gaļas kotletes

- 0,5 kg maltas gaļas (liellopu) - rieciens rupjmaizes bez garozas - 1 ola - 1 neliels sīpols - 1 neliels kartupelis - daiviņa ķiploka - sāls, pipari - eļļa cepšanai

Sīpolu, kartupeli, ķiploku, ūdenī izmērcētu rupjmaizi sarīvē vai samaļ gaļas maļamajā mašīnā un savieno ar malto gaļu. Pievieno sāli, piparu...

60 minutos

Folijā cepta forele

Folijā cepta forele

- 2 foreles - 1 vidējs tomāts - citrons - laims - lociņi (baltā daļa) - pētersīļi - baziliks - estragons - ķiploks (1 daiviņa) - sāls - zivju garšviela - folija - sviests vai eļļa

Tomātu aplej ar vārošu ūdeni, noņem mizu, izņem sēklas. Tomātu sagriež kādās 10 daļās. Sagriež bazilika lapas un sajauc ar sagriezto tomātu....

60 minutos

1...45678
- contiene carne o alimentos de origen animal
- contiene huevos pero no contiene carne, pescado o alimentos de origen animal
- contiene pescado o mariscos pero no contiene carne, pescado o alimentos de origen animal
- contiene carne de ave
- plato vegetariano
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información