Ingredientes:
- ingvers (gabaliņš apmēram īķšķa lielumā, ja grib stiprāk, tad vairāk)
- burkāni
- kāposti
- sarkanā paprika
- brokoļi
- cukini vai mazs kabacis
- tomāti,
- saldais krējums
- olīveļļa
- dilles
nevaru pasacīt cik gramos vajag katru sastavdaļu, jo proporcijas te var būt dažādas pēc izjutām un tik cik salien pannā
Instrucciones:
Sarīvē ingveru, liek dziļā pannā karstā olīveļļā, drusku pacep, tad pieliek burkānus, kāpostus, papriku, uzlej mazliet ūdeni un sautē kādas 10 min..
Tad pieliek indijas riekstus, brokoļus, cukini sautē kādas 20min, tad pieliek nomizotus, gabaliņos sagrieztus tomātus, pasautē 2-3min., beigās pieliek sāli (pēc garšas), saldo krējumu un pasautē vēl 2-3 min., nogriež uguni un bagātīgi pārkaisa ar dillēm.
Información adicional:
Vislabāk šo sautējumu gatavot dziļā pannā nevis katlā. Es lieku kafijas saldo krējumu ar zemo tauku procentu, jo domāju par figūru ari, kas nedomā var likt 35%, īpašo garšu dod ingvers un indijas rieksti. Var izmantot arī citus dārzeņus, piemēram brokoļa vietā likt puķkāpostu. Var pielikt kāršu pupiņas, visu ko, tikai ne kartupeļus.