Sagatavo tik daudz folijas gabalu, cik ir laša gabalu. Katru folijas gabalu iesmērē ar sviestu, uz tā uzliek lasi. Lasim uzber sausu estragonu, piparus, uzlej citrona sulu un nedaudz baltvīna. Foliju aiztin ciet. Cep cepeškrāsnī 170 grādu temperatūrā apmēram 20 minūtes.
Sagatavo diļļu mērci, sajaucot smalki sagrieztas dilles ar majonēzi.
Tiempo de preparación en minutos:40
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
reklama
| 04/11/2020 01:17
Lasis ir gatavs 15 minūtēs, ja lieto kinvekcijas režīmu.
bagatais-ansis
| 02/03/2017 17:17
šī pati recepte 1 karote majonēze un krējuma katrā folijā - dabūs maigo, krēmīgo garšu
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información