Iniciar sesión
Publicidad

Folijā cepta forele

Información
Autor: guanche
Recetas publicadas por guanche
Publicada: 29/08/2009 16:03
Vista 37914 veces
Guardada en recetas favoritas 0 veces
Comentarios: 0
Fotos

Ver más (2)

Ingredientes:
- 2 foreles
- 1 vidējs tomāts
- citrons
- laims
- lociņi (baltā daļa)
- pētersīļi
- baziliks
- estragons
- ķiploks (1 daiviņa)
- sāls
- zivju garšviela
- folija
- sviests vai eļļa
Instrucciones:
Tomātu aplej ar vārošu ūdeni, noņem mizu, izņem sēklas. Tomātu sagriež kādās 10 daļās. Sagriež bazilika lapas un sajauc ar sagriezto tomātu.

Sagriež plānos gredzenos lociņu balto daļu. Smalki sagriež pētersīļus, Sasmalcina ķiploku. Sajauc kopā lociņus, pētersīļus, ķiploku, pievieno estragonu un sāli.

Laimu bez mizas sagriež plānos gredzenos un gredzenus sagriež 4 daļās. Forelei uzmanīgi izņem iekšas, tā, lai nepārgrieztu žultspūsli (ja iekšas nav izņemtas veikalā). Nogriež lielākās spuras, nomazgā. Galva un aste nav jānogriež. Foreli iekšpusē apšļaksta ar citrona sulu un ieber nedaudz zivju garšvielas. Foreli pilda ar sagrieztajiem tomātiem, laimu, lociņiem, ķiploku, zaļumiem.

Sagatavo 2 folijas gabalus, tos nosmērē ar sviestu vai eļļu, folijā ietin foreles.

Cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā apmēram 25 minūtes. Pasniedz ar visu foliju, to attinot vaļā un foreli rotājot ar zaļumiem, citrona gabaliņiem. Laba piedeva - kartupeļi.

Tiempo de preparación en minutos: 60

A 0 personas les gusta esta receta
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información