Iniciar sesión
Publicidad

Gardā cepamgaļa

Información
Autor: solaris
Recetas publicadas por solaris
Publicada: 03/08/2010 15:51
Vista 6153 veces
Guardada en recetas favoritas 9 veces
Comentarios: 9
Fotos

Ver más (2)

Ingredientes:
- svaigs šķiņķa gabals 2 kg
- paprika 2 gb
- sīpoli 3 gb
- mazie tomātiņi 0,5 kg
- cauraudzis kūpinājums 0,5 kg
- citronpipari, sāls, garšaugi, eļļa
Instrucciones:
Svaigu gaļu griež palielos gabalos, sprauž uz iesma, pamīšus ar šķēlēs sagrieztu papriku, sīpolu, kūpinājumu, veseliem tomātiņiem. Cep uz grila. Cepšanas procesā palaista ar eļļu. Kad brūna, ņem nost, pārkaisa ar garšaugiem, garšvielām, sāli.
Información adicional:
Šo gaļu parasti apēd pirmo, garšo visiem, jo ir sulīga, pateicoties tam, ka sāli pievieno pašas beigās Nevar salīdzināt ar gatavo gaļu , kas bijusi marinādē nezināmi ilgu laiku.
A 3 personas les gusta esta receta
Comentarios (9)
bitite555 | 20/08/2017 23:49
👍 Japamegina... Nebiju iedomajusies, ka sāli beigās var uzbērt... Ceru, ka būs garšīgs... Ka rakstīts...
dzk | 05/07/2014 08:37
Man tomēr labāk garšo mazliet iemarinēta, protams ne pirkta. Vienmēr daru to pati.
inesiks | 06/01/2014 23:33
Izskatas gardi ..!!!
afanana | 06/06/2012 14:26
Labs..., ļoti labs..., gribās vēl!!! :)
uldishs | 23/08/2011 12:06
Šitā toč laba !!!
silvaana | 03/08/2010 17:13
A es pagarshoju! IRRRR !! Riktiigi labs!!!
rozeroze | 03/08/2010 16:59
izklausās ņammīgi
braiducce | 03/08/2010 16:51
kaut kad jau būtu jātrāpa nogaršot, tieši uz meistara uzriktētu gaļiņu
neparastaa | 03/08/2010 16:51
vēl neesmu baudijusi ,bet ceru ... ka paveiksies
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información