Iniciar sesión
Publicidad

Vistas – cūkgaļas šķiņķa rullīši mērcē ar ceptiem šampiņjoniem

Información
Autor: dace
Recetas publicadas por dace
Publicada: 05/07/2010 19:45
Vista 5216 veces
Guardada en recetas favoritas 5 veces
Comentarios: 0
Fotos

Ver más (2)

Ingredientes:
- 8 vistas filejas šķēles
- 150 gr. cūkgaļas šķiņķis
- 200 gr. svaigi šampiņjoni
- 1 sīpols
- 1 tomāts
- 1 burkāns
- 1 zaļā paprika
- 2 olas
- 1glāze sarkanais vīns
- 1 glāze ūdens
- eļļa, milti, sāls, pipari
- zaļumi
Instrucciones:
Sagriež plānās šķēlēs vistas fileju un šķiņķi, iepiparo un apsāla, noklāj vistas filejas sķēli, virsū uzliek šķiņķa šķēli un sarullē, sasprauž ar kociņu, lai veltnītis nerullējas vaļā. Veltnīšus apvārta miltos, tad iemērc sakultā olā un liek sakarsētā eļļā cepties.

Ļoti smalki sagriež sīpolu, papriku, tomātu, sarīvē burkānu. Pirmos sakarsētā eļļā uz pannas uzber sīpolus, mazliet apcep, tad pievieno papriku, tomātus, burkānu, visu kārtīgi maisot apcep, pievieno nedaudz miltus, vīnu, ūdeni, lauj uzvārīties. Visu saturu izberž caur sietu, šķidrumu salej katlā, saliek apceptos filejas rullīšus, uzliek vāku un uz lēnas uguns pasautē apmēram 10 – 15 minūtes.

Kamēr sautējas gaļa, tikmēr šķēlēs sagriež šampiņjonus un liek uz pannas sakarsētā eļļā, apcep no abām pusēm.

Kārto uz šķīvja gaļas rullīšus, sēnes, pārlej ar mērci, dekorē ar zaļumiem.

Tiempo de preparación en minutos: 60

A 1 personas les gusta esta receta
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información