Iniciar sesión
Publicidad

Cūkas stilbiņš Ziga gaumē

Información
Autor: 1xtraks
Recetas publicadas por 1xtraks
Publicada: 04/08/2010 21:18
Vista 9842 veces
Guardada en recetas favoritas 1 veces
Comentarios: 6
Ingredientes:
- 2 cūkas stilbiņi
- 1/2 paciņas provansas majonēzes
- 1/2 ķiploka galviņas
- 2 sīpoli
- sāls un piecu piparu maisījums pēc garšas izjūtas
- cepamais maisņš
Instrucciones:
Cūkas stilbiņus mērcējam citronskābes, vai etiķa ūdenī pēc garšas sajūtas, aptuveni 6 stundas.
Pēc izmērcēšanas ’’sašpigojam’’ tos ar ķiploku.
Blenderī sasmalcinam sīpolus, sajaucam tos ar majonēzi pievienojam sāli un pipariem.
Ievietojam sagatavotos stilbiņus cepammaisiņā un ar karoti izmērējam pa to virsmu sagaravotu sīpola un majonēzes masu.
Maisiņu noteikti aizsienam un liekam sakarsētā cepeškrāsnī cepampannā.
Pagatavošanas laiks 1,7-2 stundas. Gaļas cepšanas režimā.
Información adicional:
... pasniedzam ar jebkādiem zaļumiem, salātiem! Bez maizes un kartupeļiem, ziemas laikā varam, kā piedevu lietot sautētus skābos kāpostus.

Krīzes laikā sātīgs un gards ēdiens! Ļoti ekonomisks! Stilbiņi nopērkami pa 0,60ls par kg, ieteikums- izvēlēties aizmugures kāju stilbiņus, un vidēja izmēra.
A 2 personas les gusta esta receta
Comentarios (6)
5050 | 07/02/2012 22:04
Pamēģināšu, izklausās apetīti rosinoši. Paldies! :)
zvilnis | 20/01/2011 18:30
Pamēģināju,super!Man gan trāpījās nevis tas apakšstilbiņš,bet mazliet augstāk,tas ir,gaļīgāk.Protams,ka esam slinki un es nopirku gatavo ķiploku mērci.Mazliet par švaku bija tādēļ piespiedu mūsu(LV)ķiploku.Bat sanāca superīgi.Ātri,nedārgi un garšīgi!
1xtraks | 15/08/2010 12:07
cūkas stilbiņš ir ilgi jācep, ja cep mazāku laiku vai lielākā temperatuŗa neder!
uzticamaa | 07/08/2010 18:03
Ek, būs jāpamēģina. Izskatās tik kārdinoši. Mulsina tikai tas ilgais cepšanas laiks.
saule007 | 06/08/2010 09:09
Neskatoties uz to vai taa ir Ziga, vai KAA jau recepte, labaaaa!!! Njammm...
mariins4x4 | 05/08/2010 00:57
Hm... Savādi... Šī recepte, kopā ar noformējumu, nemaina iepriekšējo viedokli -- aptiprina iepriekš nojausto! -- par receptes autoru, toties maina viedokli par vairākām tauta.lv "portālpersonām".
Labs rūciens, Zigi!
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información