Ielogoties
Reklāma
Pamatēdieni / Putnu gaļas ēdieni - 28
Ātrā vistas kāja

Ātrā vistas kāja

- 2 vistas kājas - 1 glāze ūdens - 1 glāze baltvīna etiķis ar ķiploku - 3 karotes raudene – jeb oregano - sāls, pipari

Vistas kājas ieliek katlā, ielej ūdeni, etiķi, ieber oregano, sāli, piparus. Uzliek katlam vāku un vāra 5 minūtes, tad izņem no katla, notec...

20 minūtes

Vistas – cūkgaļas šķiņķa rullīši mērcē ar ceptiem šampiņjoniem

Vistas – cūkgaļas šķiņķa rullīši mērcē ar ceptiem šampiņjoniem

- 8 vistas filejas šķēles - 150 gr. cūkgaļas šķiņķis - 200 gr. svaigi šampiņjoni - 1 sīpols - 1 tomāts - 1 burkāns - 1 zaļā paprika - 2 olas - 1glāze sarkanais vīns - 1 glāze ūdens - eļļa, milti, sāls, pipari - zaļumi

Sagriež plānās šķēlēs vistas fileju un šķiņķi, iepiparo un apsāla, noklāj vistas filejas sķēli, virsū uzliek šķiņķa šķēli un sarullē, saspra...

60 minūtes

Vista ar ananasiem un kariju

Vista ar ananasiem un kariju

- vistas fileja - 400-500 gr. - konservēti ananasi - 150 gr. (viena bundžiņa) - 3 tomāti - 1 sīpols - ingvera sakne (apmēram 3 cm garumā) - 3 daiviņas ķiploka - karijs - 2 tējkarotes - sojas mērce - 3 ēdamkarotes - čili pipari - 1/4 tējkarotes pulvera vai 1/4 vesela pipara - kartupeļu ciete vai milti - eļļa cepšanai - pētersīļi - sāls

Nomazgāt, apžāvēt un mazos gabaliņos sagriezt vistas fileju. Arī ananasu sagriezt mazos gabaliņos (nolieto šķidrumu neizliet). Notīr...

120 minūtes

Vistas fileja diviem.

Vistas fileja diviem.

- 1 vistas fileja - 1 ēd.k. majonēze - 1 ēd.k. milti - 1 ola - vegeta, karijs, dilles, eļļa cepšanai

Pusatsaldētu (vieglāk sagriezt) vistas fileju sagriež mazos kubiciņos. Pievieno sakultu olu ar garšvielām, majonēzi, miltus, dilles. Visu sa...

Vista alū

Vista alū

- vistas stilbiņi (vai fileja) (daudzums atkarīgs no ēdāju skaita) - alus - 1-2 sīpoli - garšvielas - eļļa cepšanai

Vistas gabaliņus apber ar sāli un pipariem, pēc tam apcep pannā un ieliek katlā. Tai pašā eļļā apcep sīpolus un pievieno vistai. Katlā ielej...

Ātrais cālis iekš mikrenes

Ātrais cālis iekš mikrenes

- 1 cālis (piem. Ķekavas), - 1 paciņa Santa Marijas garšviela vistas gaļai pēc izvēles. - cepamā plēve (Baking foil)

Cāli nomazgā un bagātīgi ierīvē ar garšvielu un atstāj aptv. uz 1/2-1 stundu iemarinēties. Ieliek cepamajā plēves maisā, aiztaisa un liek mi...

60 minūtes

"Baltās kotletītes"

"Baltās kotletītes"

- vistas fileja - sojas mērce - karijs - rīvmaize.

Sagriež fileju nelielos gabaliņos aptv. 3-5 cm biezumā, iemērc sojas mērcē, kurai piebērts nedaudz karijs pēc garšas, kādas 5 minūtes tajā p...

15 minūtes

Vistas fileja ar ananāsiem

Vistas fileja ar ananāsiem

- vistas fileja 2 gab. - konservēti ananāsi 4 ripiņas - garšviela "Vegeta" vai universāla garšviela - pipari - ķiploki - majonēze - siers

Vistas fileju izklapē. No abām pusēm nosmērē ar majonēzi, apkaisa ar pipariem, vegetu, un rīvētiem ķiplokiem. Atstāj nostāvēties uz 30-40 mi...

60 minūtes

12
- satur gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur olas, bet nesatur gaļu, zivis, dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur zivis vai jūras produktus, bet nesatur gaļu un citus dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur putnu gaļu, bet nesatur citu gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- veģetārs - nesatur nekādu gaļu, ne dzīvnieku izcelsmes produktus, ne zivis vai citus jūras produktus
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas