Izejvielas un to daudzums:
- vistas fileja
- sojas mērce
- karijs
- rīvmaize.
Pagatavošanas process:
Sagriež fileju nelielos gabaliņos aptv. 3-5 cm biezumā, iemērc sojas mērcē, kurai piebērts nedaudz karijs pēc garšas, kādas 5 minūtes tajā patur, lai iemarinējas un pēc tam gabaliņus apviļā rīvmaizē.
Cep uz pannas no abam pusēm aptv. 5 minūtes.
Pagatavošanas laiks minūtēs: 15
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Vēlams izmantot vieglo sojas mērci, jo tumšā sojas mērce ir stiprāka un fileja kļūst tumšāka. Ēdiens ir laba uzkoda gan siltā,gan aukstā veidā, var ēst kā pamatēdienu vai kopā ar piedevam pēc saviem ieskatiem.