Izejvielas un to daudzums:
- 1 cālis (piem. Ķekavas),
- 1 paciņa Santa Marijas garšviela vistas gaļai pēc izvēles.
- cepamā plēve (Baking foil)
Pagatavošanas process:
Cāli nomazgā un bagātīgi ierīvē ar garšvielu un atstāj aptv. uz 1/2-1 stundu iemarinēties. Ieliek cepamajā plēves maisā, aiztaisa un liek mikroviļnu krāsnī un cep aptv. 10-15 minūtes (likt uz vislielākos jaudu, jo lielāka jauda jo mazāk minūtes).
Pagatavošanas laiks minūtēs: 60
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Nebūs kraukšķīga ādiņa, bet garšvielas klātbūtne to trūkumu nomaskēs. Cālis cepsies savā sulā, kas pēc tam atdzisis ar būs lietojams.