Ielogoties
Reklāma

Vistas fileja ar ananāsiem

Informācija
Autors: kitchen
Visas receptes, ko publicēja kitchen
Recepte publicēta: 16/08/2008 19:23
Recepte lasīta 14166 reizes
Recepte saglabāta favorītos 77 reizes
Komentāri: 1
Foto

Rādīt vairāk (2)

Izejvielas un to daudzums:
- vistas fileja 2 gab.
- konservēti ananāsi 4 ripiņas
- garšviela "Vegeta" vai universāla garšviela
- pipari
- ķiploki
- majonēze
- siers
Pagatavošanas process:
Vistas fileju izklapē. No abām pusēm nosmērē ar majonēzi, apkaisa ar pipariem, vegetu, un rīvētiem ķiplokiem. Atstāj nostāvēties uz 30-40 minūtēm. Filejai uzliek virsū ananāsu šķēlītes un pārkaisa ar rīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī 250 grādu temperatūrā 15-20 minūtes. Pasniedz ar rīsiem un svaigiem dārzeņiem.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 60

Recepte 2 personām

0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
otra-saule | 11/09/2009 15:08
KRĪZES LAIKA VISTAS FILEJA.
2.personām.
1 vistas fileja.
1. ēd. k.majonēze.
1.ēd. k.milti.
1.ola.
vegeta, karijs, dilles.
Pagatavošana-
Pusatsaldētu(vieglāk sagriezt) vistas fileju sagriež mazos kubiciņos. Pievieno majonēzi, ar garšvielām sakultu olu, miltus. Visu izmaisa, ļauj pāris stundas nostāvēties. Cep kā parasti, pannā uzkarsētā eļļā.
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas