Ielogoties
Reklāma

°Bono apetite / 160

26/05/2010 11:05 | Diskusija lasīta 20645 reizes
tuvojas pusdienslaiks, padalieties gastranomiskās fantāzijās, apetītes rosināšanai!

Man šodien tādas vienkāršākas pusdienas:
Atbildes (363)
1...678 9101112...19
27/05/2010 16:40
rob ar Tevi nevar preceties.. nobarosi pa fikso
0 0
27/05/2010 16:40
mana recepte, ka gribu tā sacu
SAĻANKA
0 0
27/05/2010 16:42
Ui, tad jau zem bildes ar zuppes šķīvi būsi kļūdījies...
0 0
27/05/2010 16:47
Vienmēr esmu teikusi, ka tieši tāpēc vīrieši ir superīgāki pavāri... jo nežēlo laiku foršam rezultātam. Nenooptimizē...
0 0
27/05/2010 16:47
Izklausās zupiņa garšīgi,- tikai par garu tā taisīšana darbdienās!
0 0
27/05/2010 16:51
nu jau līdz 9.lapai ttikuši esam,tik un tā nesaprotu,kas mums te ir tas Bono,kuram tā apetīte.tas ir kāds tipiņš tautā?gribu soļanku un tā lai nav jāvāra.
0 0
27/05/2010 16:52
tapēc, ka tā nav manis vārīta zupa
0 0
27/05/2010 16:55
Bono apetite = Labu apetīti, tā tas rakstās, vel raksta: Bono’s apetite skatotes ko uzrunā.
0 0
27/05/2010 16:58
Man vakariņās būs akniņas! Tik mīkstas un garšīgas tikai mans vīriņš prot izcelt!
0 0
27/05/2010 17:05
Šodien neko, aprobežošos ar plānām pankūkam, uzcepšu, ietīšu tajās speķi, skābētu gurķi un olu, to visu velreiz pacepšu lai "iekšas" sasildās un pārliešu ar krējumu vai majonēzi. Klāt kefīrs.
0 0
27/05/2010 17:07
rob tas ir nekas ..ta neko
0 0
27/05/2010 17:17
ir viens ediens ,ko es gatavoju seviskji rupigi..saucas "sabdzi"..
satavdaljas..
brokolis.paprika,parastais kaposts,burkani,cukini vai mazs kabacitis... indijas rieksti..
ingvers,olivellja,saldais krejums,diiles..
to visu zinaama seciba sutina..
mmmmmm..


0 0
27/05/2010 17:51
gribas tās plānās pankūkas,ko robsis taisās ēst
0 0
27/05/2010 18:50
speķis laikam nav pariez teikts, domāju 1 uzraxtiju ko citu, kūpinatu šķiņķi vo... un tikko pārrados mājās un braucot mājās domāju, ka jaizbano man pašam sevi no šitā portāla
Iešu cept pankūkas
0 0
27/05/2010 20:31
Iesaku pamēģināt Iļguciema firmas "ILGEZEEM" Majonēzi un tomātu mērci bez konservantiem - kas nopērkams Rīgas Centrāl Tirgū Zivju paviljonā koka namiņā ILGEZEEM Ilguciema kvass
Garantēju,ka majonēzes kvalitātei un garšai nestāv ne viens ražotājs Kā arī gruzīnu tomātu mērcē var marinēt šašliku jo mērcē ir gruzīnu garšvielas kuras gaļai piedod pikantumu...

NENOŽĒLOSIET
Cenas:Mojonēze 1.20Lskg
tomātu mērce 1.20Lskg
0 0
27/05/2010 20:33
neparastaa
Sautēti dārzeņi ir mans mīļākais ēdiens - un ja tur vēl ir kabači mmmmm ņam ņām
0 0
28/05/2010 10:52
kads var izstasti ka pareizi jacep jaunpiens..?????
jaatskaida ar pienu vai ne???
ifo man te pretruniga..
cilveks ,kas man atveda nezin,jo necep..negarso..
a man..mmmmmmmmm..sodien buus njamma
0 0

Tēmas: 7
Ziņas: 42626

28/05/2010 15:41

Wooow! Laimīgā. Šitā ņamma jau vairāk kā pusmūžu nav ēsta... Pēdējo reizi laikam kādos gados 15... Ehhhh...


Toties man top meža sēņu mērce ar vārīotiem karpeļiem ( pēdējo saldēto sēņu pačeli no lecskapja izņēmu )
0 0

Tēmas: 7
Ziņas: 42626

28/05/2010 15:42
... un man liekas, ka mana mimmīte lēja klāt pienu. Cik? Nezinu. Un ēdām ar cukuru un kanēli...
0 0
28/05/2010 16:10
pat nezinu kā to sajaukumu nosaukt...

vajadzīgs:

- labu malto gaļu 300 gr... 0,80 ls
- makaronus spageti, tikai itāļu, var pasta zara... 300 gr.. 0.50 ls
-šampinjonus - 400 gr iepakojumu, kuri maximā tagad pa 0,29 ls kastīte..
-sāli 2 šķipsnas
-un protams siipools 1 gab.. nu kā tad bez siipoola...
-krējums 100 gr, 0,15 ls

kopā 1.80 ls, paēst var 3 normāla svara homosapiensi... 0.60 ls uz degunu...

ņemam lielu pannu, vismaz 26 cm diametrā, obligāti ar vāku... apcepam malto gaļu, sašķaidam gabaliņos, pieliekam sagrieztus šampinjonus, sīpolu, pielejam drusku ūdeni un sutinām visu 15 min uz mazas uguns... tad pievienojam spageti, pilno garumu salaužot 5 posmiņos... pielejam vēl ūdeni līdz 1/3-1/4 pannas dziļumam, sālam, samaisām visu, pagaidām kamēr sāk mutuļot, uzliekam vāku un sutinām uz mazas uguns vēl 15 min, kamēr makaroni uzsūc visu ūdeni un piebriest... ja grib, tad beigās var pielikt krējumu, tas tikai sasātina kopējo garšu...

sanāk kaut kas līdzīgs kā makaroni flotes gaumē, tikai ne tik sausi un makaroni ir uzsūkuši caur ūdeni gaļas un šampinjonu garšu... šito gatavoju vakar vakarā... 16-20 gadus veci jaunieši ēda un slavēja... es gan saprotu, ka baidaini jaunekļi slavētu visu, kas tiek šķīvī un nekust...
0 0
1...678 9101112...19
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas