pat nezinu kā to sajaukumu nosaukt...
vajadzīgs:
- labu malto gaļu 300 gr... 0,80 ls
- makaronus spageti, tikai itāļu, var pasta zara... 300 gr.. 0.50 ls
-šampinjonus - 400 gr iepakojumu, kuri maximā tagad pa 0,29 ls kastīte..
-sāli 2 šķipsnas
-un protams siipools 1 gab.. nu kā tad bez siipoola...
-krējums 100 gr, 0,15 ls
kopā 1.80 ls, paēst var 3 normāla svara homosapiensi... 0.60 ls uz degunu...
ņemam lielu pannu, vismaz 26 cm diametrā, obligāti ar vāku... apcepam malto gaļu, sašķaidam gabaliņos, pieliekam sagrieztus šampinjonus, sīpolu, pielejam drusku ūdeni un sutinām visu 15 min uz mazas uguns... tad pievienojam spageti, pilno garumu salaužot 5 posmiņos... pielejam vēl ūdeni līdz 1/3-1/4 pannas dziļumam, sālam, samaisām visu, pagaidām kamēr sāk mutuļot, uzliekam vāku un sutinām uz mazas uguns vēl 15 min, kamēr makaroni uzsūc visu ūdeni un piebriest... ja grib, tad beigās var pielikt krējumu, tas tikai sasātina kopējo garšu...
sanāk kaut kas līdzīgs kā makaroni flotes gaumē, tikai ne tik sausi un makaroni ir uzsūkuši caur ūdeni gaļas un šampinjonu garšu... šito gatavoju vakar vakarā... 16-20 gadus veci jaunieši ēda un slavēja... es gan saprotu, ka baidaini jaunekļi slavētu visu, kas tiek šķīvī un nekust...
0
0