Ielogoties
Reklāma

°Bono apetite / 360

26/05/2010 11:05 | Diskusija lasīta 20634 reizes
tuvojas pusdienslaiks, padalieties gastranomiskās fantāzijās, apetītes rosināšanai!

Man šodien tādas vienkāršākas pusdienas:
Atbildes (363)
1...161718 19
16/06/2010 14:04
man ķiploku grauzdiņi ar alu saldajā, kūkas ne visai ar alu iet iekšā
0 0
21/06/2010 12:02
apspriedos ar savejiem un viņi man pasūtīja ko oriģinālu, lai pārsteidzu nu tad ja arī Jūs gribat parsteigt dariet tā:

Marināde:
Svaigi spiestu apelsīnu sula
Uz katriem 10 apelsīniem 1 citrons
Uz katriem 10 apelsīniem 1 tējkarote sinepju (īstās stiprās)
uz katriem 10 apelsīniem 1 tejkarote svaiga tekoša medus
uz katriem 10 apelsīniem 5-6 ķiploku laksti sakapāti (bet tā lai pēc viegli izlasīt)
Visu sajauc un noliek 1-2h nostāveties pirms liet virsū.

Gaļu sagriež lielās biezās (sērkociņkastītes beizumā) šķēlēs. Noliek 1-3 h nostāveties siltumā, pirms marinēšanas nokās asinis. NESKALOT
Aplej ar marinādi tā, lai ir nedaudz pāri.
2-3h pirms cepšanas pieliek saplēstas jaunās dilles pēc garšas bet var likt stipri daudz.
Dilles jāplēš nevis jāgriež lai nesulojās.
Marinādes daudzums atkarīgs no trauka izvēles.

Šašliku griež tieši pirms cepšanas.

Pasniedzam ar ķiršu tomātiem, jebkuriem salātiem, kas pagatavoti bez eļļas un bez peinproduktu piejaukuma, plānā šķēlē sagrieztiem apelsīniem ar visu miziņu. (var apelsīnam pirms griesšanas mizu sastrēmelēt ja kādam mizas garša liekas par daudz)

0 0
21/06/2010 13:18
cepta klarpa..sodien ..bik sals ..apviļā miltos TIKAI miltos nekādas olas un cep..
0 0
1...161718 19
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas