Ielogoties
Reklāma

°Bono apetite / 140

26/05/2010 11:05 | Diskusija lasīta 20647 reizes
tuvojas pusdienslaiks, padalieties gastranomiskās fantāzijās, apetītes rosināšanai!

Man šodien tādas vienkāršākas pusdienas:
Atbildes (363)
1...567 891011...19
27/05/2010 13:37
ievērtēju Spilvas jauno GARBEQUE ketčupu, ir OK. Var pirkt.

Sardeles vienīgie Marvo taisa labas, bet nu maksā ar...
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 6299

27/05/2010 13:46
vai tad sardeles ir ēdamas ?
0 0
27/05/2010 13:47
Jūs, džeki, taisi ko gribi- visu ar kečupu aplejat vairumā gadījumu... Nav interesanti censties!
0 0
27/05/2010 13:57
oi, oi, kādi te daži un dažas, sardeles nav ēdamas, ketčupa par daudz, cik mums te smalki ļautiņi...

mans opaps teiktu: "KOKU RĪKLĒ, ZAĻUS KARTUPEĻUS ĒDĪSI"
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 6299

27/05/2010 13:58
kartupeļus es ēdu, bet nu ne zaļos : ))
0 0
27/05/2010 14:02
... .un veel raud,ka kriize makaa...
0 0
27/05/2010 14:25
nu bet tā jau te internetā visiem, "Пальцы веиерам, слюни пузырямы"
0 0
27/05/2010 14:50
saliku šīsdienas gril1/2dienu bildes šajā tautas bedrē savā profeiļā vot tā
0 0
27/05/2010 15:56
ketcupu nelietoju kaa skiru..ak ja varot soljanku no taa kas ledusskapi metajas tad gan bet ta ari ir vieniga reize..
rob sodien izlasiju ,ka Fredis ari tagad ir vegetarietis..
vispar vinjs tiesam labak daudz izkatas kops ir kopa ar jauno sievu..ta pamazaam ,pamazaam..
veseligi dzivo u.t.t
nav alus vedera... tads smaugs ka jauniba
0 0
27/05/2010 16:05
Drīz palik īdzīgs, neapmierināts un sīkumains. BB brokastis varēs klapēt ciet. Un Labvēlīgo tipu tāpat... I vīzija par jauno sievu nelīdzēs.
0 0
27/05/2010 16:10
i ko man tagad palikt par veģētārieti, lai jaunu smuku sievu dabūt?

Saļankai nav vajadzīgs ketčups:
es daru tā:
sastāvs:
Svaigas cūkgaļas stilbiņs, kūpinātas cūkgaļās stilbiņš, cīsiņi, burkāni, sālīti gurķi, sīpoli, nieres, TOMĀTU pasta, olīves, citrons.
Uzliek vārīties vienā katlā žāvētu, otrā sveigu stilbiņu. Svaigo liek aukstā ūdenī vārīties, žāvēto karstā.
Uzliek vārīties nieres sālsūdenī 1:10
Uz atlikušā riņķa cep sagrieztus šķēlēs cīsiņus. Pēc tam cep burkanus, nedaudz piededzina.
Tad uz nokarsētas pannas uzliek tomātu pastu un cep kamēr nedaudz piedeg. Pieliek skābētus gurķus.
Nierēm maina sālsūdeni vismaz 6-8 reizes. Ja cūku nieres tad 8-10 reizes.
Sīpolus apcep bez eļļas var arī nedaudz piededzināt
Kad stilbi izvārījušies ņem laukā un apvieno buljonus Gaļu uzliek atdzesēties.
Verdošā buljonā ieliek sacepto pastu ar gurķiem un burkāniem. Pēc 8-10 min vārīšanas pieliek sīpolus.
Pēc vārīšanas kādas 10-12 min pieliek cīsiņus vēl pavāra 4-6 min.
Tad karstā zupa ber atlikušo: olīves un iepriekš izņemto gaļu.
Nieres pieliek zupā pirms pasniegšanas, līdz tab glabā ūdenī citādi apkaltīs.
Lauru lapas, smaržīgos piparus u.c. garšvielas liek pēc ieskata gaļas vārīšānās procesā. Lauru lapas pēc zupas uzverīšanas izņem laukā.
Pasniedzot piegriež citronu ar visu mizu ēdams, kas grib val likt krējumu.
Pareizi sagatavota zum aleduskapī stāv 10-15 dienas un nesankābst.
SAĻAKU VĀROT NELIETO SĀLI!!!!
0 0
27/05/2010 16:12
bļins i kas par vazaķņi piemetās ka tik daudz kļūdu drukā...
0 0
27/05/2010 16:13
rob es tik smalku nekad nevaru es tikai no desas..un bik galjas..
vot tad nu ir ta reize kad gan desa tiek lietota un kecups kas metajas ledusskapi
protams gurkji,citrons..ak ja papriku lieku..
viss..
par BB brokastim nezinu,jo neklausos..te neskan
0 0
27/05/2010 16:14
ēdnīcas variants...
0 0
27/05/2010 16:18
a man vienalga ednicas ne edinicas visi ed un salve...
neies jau jaukties pusdeinu del zupas
0 0
27/05/2010 16:20
lab lab, man tak kaut kas jāpasaka bij...
0 0
27/05/2010 16:20
vai tad bez tām nierēm nevar?
0 0
27/05/2010 16:21
kur šodien pasniedz vakariņas,kuras nebūtu pašam jāgatavo?
0 0
27/05/2010 16:23
bez nierēm tā nevar saukties saļanka... tapat ka bez ceptas tomātu pastas un visiem pārējiem jābūt iepriekš ceptiem...
intresantākais šājā zupā ir tas, k atā tiek vārīta bez sāls un arī cepjot sāli nekam neliek bet sāls netrūkst!
0 0
27/05/2010 16:37
Robsvells, pietiekami sulīgi domā un labi raksti, -- pamēģini no sAļankas atradināties: sOļ, sOļeņija, sOļanka.
0 0
1...567 891011...19
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas