Ielogoties
Reklāma

°Bono apetite / 180

26/05/2010 11:05 | Diskusija lasīta 20646 reizes
tuvojas pusdienslaiks, padalieties gastranomiskās fantāzijās, apetītes rosināšanai!

Man šodien tādas vienkāršākas pusdienas:
Atbildes (363)
1...789 10111213...19
28/05/2010 16:48
man jau liekas , ka makaroni un maltā gaļa... ir variants , kuru katrs var uzlabot kā vien vēlas... te, vairāk uz čuju un improvizāciju... šite pie receptes nav jēgas pieturēties...
0 0
28/05/2010 17:44
a man cepta klarpa bus...
un saldaja tas jaunpiena sacepums..
sodien gastronomiskas izvirtibas
0 0
28/05/2010 17:56
tad nu stāsti tā jaunpiena sacepuma recepti... bet es jau jūtu, ka man varētu negaršot
0 0
28/05/2010 18:14
sajaucu jaunpienu ar parasto pienu apmeram 1/3 parasta piena ..
jo sis bij pirmais jaunpiens..
piebeeru bik cukuru..tu4 tuc4 sali ..pavisam tu4..
pe4ka ieksaa kaados 200 grados..cepu 25min..
pec tam uzbeeru cukuru un kaneli..
njammmmmmmm..

ja velas var gatavot saljo variantu..
galvenais ,ka visam sitam mutee ir jaciikst...
olit vai tiesam ari berniba neesi edusi?????
0 0
28/05/2010 18:28
es, pilsētas meitene... kā jau te pasenāk teicu-manai vecmammai bij tik nelegālā cūka, kas pienu nedeva ... bet paltis un putraimdesas atceros... tad, pilsētas centrā lopiņus turēt nevarēja...
0 0
28/05/2010 18:35
Tev tads Lapzemes siers garso?????Ir taada zila kastiite..????
tas varetu but kas lidzigs tik ta ka vairak sapresets..
un tomer iesainojums, glabasanas terminji..
tas nav TAS..
0 0
28/05/2010 18:39
... vot, provi tam sieram noņēmu, bet negaršoja... sāļu gribās, a tas siers tāds saldens...
0 0
28/05/2010 18:47
a man garšiLapzemes sier,nu ne jau kastēm ēst,bet panašķēties.
0 0
28/05/2010 18:48
Ak... kas var būt labāks par šo! Man arī ļoooti garšo jaunpiens. Cepts, ar cukuru un kanēli. Mmmmm...
0 0
28/05/2010 18:52
..man labāk garšo ,,Baltais siers,,... nu visi tie, kur biezpiena graudainumu un skābeno piegaršu jūt...
0 0
28/05/2010 18:55
Redz, omleti neviens ar cukuru un kanēli necep :) Bet, ja ceptu, iznāk tas pats. Kādreiz tiku lasijusi, ka jaunpienu var pičkāt iekšā visur, kur pēc receptes olas jāliek... Ar vienu ēdamkaroti aizstājot vienu olu.
0 0
28/05/2010 18:57
..eu, bet bija kaut kāda recepte-karaliskā omlete... vai kaut kā tamlīdzīgi... tā tak ar šķiet bija salda...
0 0
28/05/2010 19:25
versij nesanaktu tas patc..
nav tas cikstojas..kad ed..un tomer bik savadaks ir..
jaa var cept pankukas un olu vieta lilkt jaunpienu
0 0

Tēmas: 7
Ziņas: 42626

28/05/2010 19:35
Redz, omleti neviens ar cukuru un kanēli necep :)

Un kā vēl cep!
0 0
28/05/2010 19:41
Eeeeeees... nestrīdos. Neesmu nekāds spečuks.
0 0
28/05/2010 19:44
un omlete nekad nevar buut taada kaa siiksta..
omlete ir omlete un jaunpiens ir... delikatese
vsjo pieeedos..jaiet paguleet
0 0
28/05/2010 19:46
Es nekādu šķirbu nejutu. Jo man ar neko īpaši negaršoja. Un tas bija sen.
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

28/05/2010 21:02
un pēc franču virtuvi siers nekur neskādē!
0 0
29/05/2010 11:36
cepts lapzemes siers ar aveņu ievārījumu

kuram ienāca prātā, ka šodien ir jaatstrādā? Bet no gaišās puses, ja nebūtu jatstrādā nebūtu man šādas pusdienas:
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4565

29/05/2010 11:41
Vistu spārniņi un paprika? garšīgi izskatās...
Šodien liels vējš, vai tad sanāk labi uzgrilēt?
0 0
1...789 10111213...19
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas