Ielogoties
Reklāma

°Bono apetite / 200

26/05/2010 11:05 | Diskusija lasīta 20648 reizes
tuvojas pusdienslaiks, padalieties gastranomiskās fantāzijās, apetītes rosināšanai!

Man šodien tādas vienkāršākas pusdienas:
Atbildes (363)
1...8910 11121314...19
29/05/2010 11:42
kā cept to lapzemes sieru,a nuka pastāstīt... un ja tas ievārījums,vai nesanāks dikti ātras kājas?
0 0
29/05/2010 11:45
ar gāzes grillu tādas priekšrocības, ka ne lietus ne vējš ko var skādēt un mums pagalmā aizvējš

Lapzemes sieru ļoti vienkārši, sagriez 2-3 daļās, spēcīgi uzkarsē pannu, liec virsū, apgriez, mēģinot knebt pušu viņam nav jākniebjās bet jāstaipās, lai gan var cept tik mīkstu, cik vēlās. Ar zapti un pienu iet gana labi iekšā. Es ieš noņemt savas pusdienas
0 0
29/05/2010 11:47
kapeec cept Lapzemes sieru,ja ir jaunpiens
tas Lapzemes siers no ta pasa jaunpiena vien ir..
tik iekoservets...
0 0
29/05/2010 11:51
neparastā ciet aizgājusi ar to savu jaunpienu
0 0
29/05/2010 11:57
heee..olit man tik vel viena porcija ir..
ta jau bus miers
0 0
29/05/2010 12:00
Nu īpaši nesaista viņa pasniegšanas stils un vispār persona kā tāda, bet respect viņa profesionalitātei.
http://tv.delfi.lv/video/k5zPRu3t/
0 0
29/05/2010 12:02
... neparastā, notiesā -kamēr es darbā, lai vakarā man ar miers būtu...
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

29/05/2010 12:04
vot kad Mārtiņš Rītiņš noprivātizēja Rīgas Kīnōstudijas rijūzi, es biju nikns kā zebiekste, jo ar savu sūda fondu glabātāja vai fondu sargātāja aldziņu man ar to brīdi vairāk kā 1/2 porcija plānas zupītes katru otro dienu nesanāca. bet vienu labu lietu arī uzķēru - ka var tai zupītei piegriezt tuč, tuč svaigu ziedkāpstu!
0 0
29/05/2010 12:19
nu grozies, kā gribu, USA prezidenta svītu viņš baroja, respect. Tanī laikā strādāju kompānijā, kura viņiem piegādāja pārtiku varu pačukstēt, ka pie mums uzņēmumā bija divas kundzītes, kuras visu laiku stāvēja klāt katram pasūījumam, kurš tika sūtīts uz Vincentu ta kā mans strihnīns tika neizmantots
0 0

Tēmas: 7
Ziņas: 42626

29/05/2010 13:35
Vot- tas ceptais lapszemes siers būs jāiž’mēģina.
Siers nekad nevar būt slikts.
Zviedru zemē mani cienāja ar ceptu KaMEMBĒRU+ SALDĒJUMS+ LĀCEŅU IEVĀRĪJUMS. ( kAMEMBĒRU SAGRIEZA, APVIĻĀJA MILTOS, RĪVMAIZĒ UN upsss vārīja lielā eļļas daudzumā, pasniedza siltu)

A man aukstā zupa... Ņammmmm...
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

29/05/2010 14:42
vasara- aukstā zupa... Ņammmmm...

aukstā zupa ne Ņammmmm... , bet Šļopppp! bet - vienu labumu esmu guvis no pašas pirmās laulības - iemācījos ēst auksto zupu!
0 0

Tēmas: 7
Ziņas: 42626

29/05/2010 15:14
Man tagad auksti no aukstās zupas. ierušinājos zem segas, lasīju grāmatu, bet knaģi salst, pēdas salst... Laikam navīstais laiks...

Bet kāpēc Šlopppp?
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

29/05/2010 15:18
tādēļ, ka ar karoti takš ēd! nu, ņammmm jau arī!
0 0

Tēmas: 7
Ziņas: 42626

29/05/2010 15:20
Tātad- Ņammmmm un Šļopppp... Atveram dzirdes kanālus un mēģinam skalusīt periodiski skanošās skaņas... Ņammmmm un Šļopppp, Ņammmmm un Šļopppp, Ņammmmm un Šļopppp


Es lienu zem deķa ar tējaskrūzi... Ir pārāk auksts...
0 0
29/05/2010 15:33
auksto zupu edu tikai karsta laikaa..tagad neprasas..
0 0
29/05/2010 15:36
biju MaXima, tur lapzemes siers 1,19 akcija un ari sieriņi pa o,o9 Kārums vaniļas vot vakarā stmšu ģīmī
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

29/05/2010 15:37
pareizāka sekvence " ... Šļopppp un Ņammmmm ... "!
0 0
29/05/2010 15:43
haralds tik garšīgi raksta
0 0
29/05/2010 15:48
vecā ielikusi jaunas protēzes strēbj skaļi zupu, vecais neiztur ka dod ar koka karoti pa pakausi, vecajai protēzes iekrīt zupā
"Tu par ko tad man tā?"
"Vot man visu apetīti Tava strēbšana nosita"
Labi, vecā turpina klusām zupu ēst bez protēzēm, pēc brīža vecais šāi atkal ar karoti pa pieri
"Par ko tad šoreiz Tu man tā?"
"Vot, kad atceros, kā Tu strēbi, tā man atkal visu apetīti nosita... "
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4565

29/05/2010 15:54
Man tas - šļopppp- asociējās ar to, kad kāda biete no karotes iekrīt atpakaļ šķīvī un pārnes dažas rozā zupas pilītes uz manu balto blūzi.
0 0
1...8910 11121314...19
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas