Ielogoties
Reklāma

burciņas / 380

31/07/2015 06:49 | Diskusija lasīta 30684 reizes
Šogad padevusies grandioza ogu raža gan dārzā, gan mežā. Daudz brīvā laika pavadu pie katliem un burciņām, - ar prieku, azartu un radošu iedvesmu. Zinu, ka neesmu vienīgā. Šajā sakarībā: meitenes un zēni- kādas oriģinālas receptes esat atklājuši, kāda pieredze, - varbūt arī ne tā labākā?
p.s. Lūgums sarunā piedalīties TIKAI tos, kuriem šī nodarbe liekas tīkama, kurus tā interesē. Pārējiem lūgums ar savām pārdomām nepiedalīties.
Atbildes (517)
1...171819 20212223...26

Tēmas: 4
Ziņas: 19220

14/08/2015 14:09
Vigij, tas tagad tā kā izaicinājums tiek izmests raustītājiem un karinātājiem???
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 3136

14/08/2015 14:10
ha, ha, ha... jā... visi karinātaji un... ziemā paliek mīksti ...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18563

14/08/2015 14:22
Tik nez ko tas Svilpis darīs, ja viņam kāda iemesla pēc burciņu saturs neies pie dūšas? Fiksi būs "paēdis" un ziepēs asti, slavēs saimnieci un centīsies neviebties, bet no līdzidodamajām burciņām atteisies "cienījama" iemesla dēļ, jebšu paņems burciņas un atdos ienaidniekam? Tiesa, pastāv risks, ka naideniekam tas saturs var tā iegaršoties, ka adresi gatavotājas par katru cenu gribēs dabūt.
0 0

Tēmas: 25
Ziņas: 817

14/08/2015 18:33

pastāv risks, ka naideniekam tas saturs var tā iegaršoties, ka adresi gatavotājas par katru cenu gribēs dabūt.


ļoti pareizi teikts, Frīnai žetons!
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 7790

17/08/2015 09:53
Ieliku gurķu salātus ar mārutkiem... bet pēc receptes man šķita visa par daudz... ij sāls, ij cukurs... nez, kas tur ziemā būs... Ja uzzies gaisā tad noziņošu... :D
0 0
17/08/2015 09:58
man atveda kabačus ..gatavošu tipa kā ķirbi marinadē..lab ka vēl bik esence ir
nākamaja lailā tirgus dienā japameklē un jāiepērk
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 18301

17/08/2015 10:23
Labs rīts  Mana draudzene gatavo tādus interesantus salātus -gurķi sīkajās šķēlītēs un smalkas sīpolripas, burkās izskatās kā svaigie gurķu salāti.Garšo līdzīgi, bet drusku pikantāk.Tie ir vieni no retajiem, kuri ir ēdami.Visi tie, kur tās trakās eļļas un viss vienā putrā galīgi nepatīk.
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 7790

17/08/2015 10:39
Tos ar burkāniem es arī taisu... tie parasti pirmie pazūd... ;)
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 19220

17/08/2015 11:00
ak, jākāpj skursteni un jāieskrāpē... Anksa kautko tomēr burkos..
0 0
17/08/2015 11:17
dolč es neburkos es varis un tūlit ēdis protams kaut ko ieliks burkā lai var ledusskapi ielikt..
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18563

17/08/2015 11:23
Dolče, Tik kāp tad, kad pa jumtu šiverē coini skursteņslauķi.;)
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 19220

17/08/2015 11:29
Frīna, domā, ka šie labāk māk skrāpēt?

Anks, tā jau tu tik te stāsti, gan jau ziemu tās burciņas ar sagaidīs...  

Es pavusarī savāriju biedzamo ķirbi un saliku pa buriciņām lecskapī iekšā, tās šīs būs rudeni sagaidijušas, nezi vai būs ēdams vēl, jo nebij kautkāda spešl marināde, ar citronskābi, cukuru un krustnagliņām..
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18563

17/08/2015 11:31
Dolč, es domāju, ka tā var iesaistīt interesantas iepazīšanās, turklāt būs laba drošināšanas sistēma pa rokai. Un ja vēl pogas un vēlēšanās brīvi pieejamas, nu tad var arī kāpt līdz tam skurstenim’;)
0 0
17/08/2015 11:36
HELP! Meitenes, vai konservēšanai drīkst lietot himalaju sāli?
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 2708

17/08/2015 11:37
Mājās maiss stāv, nav kur likt?
0 0
17/08/2015 11:39
Nē, emīlij, izbeidzās parastā!
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 2708

17/08/2015 11:58
Sāls esot sāls, bet šo vajagot vairāk likt, jo NaCl esot mazākz devas nezinu
0 0

Tēmas: 25
Ziņas: 817

17/08/2015 13:37
indrai- es eļļu vispār gandrīz nekam nelieku klāt (ja nu vienīgi sastāvdaļas ir pirms tam nelielā eļļā jāapcep), - tie konservi tādi... taukaini un nepievilcīgi.

Bet marinēti ķirbji ļoti ātri apnīk... Labāk tos taisīt kopā ar cidonijām- kā iepriekš minēts- viltotie ananāsi.
0 0
17/08/2015 14:08
noedisim fiksi. kamēr ābolus vēl neviens nenes
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 19220

17/08/2015 14:08
A ja cidoniju nav? Itsevišķi pavasarī, bet ķirbi laist postā negribas...
0 0
1...171819 20212223...26
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas