Ielogoties
Reklāma

burciņas / 420

31/07/2015 06:49 | Diskusija lasīta 30685 reizes
Šogad padevusies grandioza ogu raža gan dārzā, gan mežā. Daudz brīvā laika pavadu pie katliem un burciņām, - ar prieku, azartu un radošu iedvesmu. Zinu, ka neesmu vienīgā. Šajā sakarībā: meitenes un zēni- kādas oriģinālas receptes esat atklājuši, kāda pieredze, - varbūt arī ne tā labākā?
p.s. Lūgums sarunā piedalīties TIKAI tos, kuriem šī nodarbe liekas tīkama, kurus tā interesē. Pārējiem lūgums ar savām pārdomām nepiedalīties.
Atbildes (517)

Tēmas: 25
Ziņas: 817

18/08/2015 09:46
... tā smarža uzpūsta no aerosola!
0 0
18/08/2015 09:48
es kaltetos  ābolišus pērku no viena onkuļa tirgū..
kaltetas dzervenes gan lielobodē
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 19220

18/08/2015 10:05
Vislabāk jau uz mūrīša vai krāsns augšā izkaltējas tie āboļi, bet sen gan nav tas darīts..
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 7790

18/08/2015 14:08
sakārojās kaltēti āboli... ekh... tiešām sen sen tādi labi nav ēsti... atceros vīra tēvs uz mūrīša žāvēja... viņam bija tādi feini... ne jau tādi kā lielajā bodē... reiz nopirku un izmetu... ja nav tad nav
0 0
18/08/2015 16:03
pie onkas ir labi, netik labi kā bērnība, bet tomēr
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 599

19/08/2015 15:39
Vasaras sākumā meža zemeņu ievārījums un tagad gurķīsi tomātu mērcē
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 7790

20/08/2015 20:58
ieliku burciņā papriku+tomāti+ sīpoli+ķiploki... :P Nu tik ēdīs :D :D
0 0
20/08/2015 21:22
sataisiiju ljoti diivainas burcinjas, redzees, kaa garsjos... sv. pluumes ar zjaaveetam ... un otru porciju, pluumes ar zjaaveetaam aprikozeem..pa 2 burcinjaam no katras zortes, ja negarsjos, tad nebuus liela skaade, bet kuukai derees jebkuraa laikaa)
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 7790

20/08/2015 21:26
Elizabet Tu tos žāvējumus smalcināji???
0 0

Tēmas: 25
Ziņas: 817

20/08/2015 21:50
Hm... kopā ar žāvētiem augļiem svaigus neesmu likusi. Skan interesanti- būs jāpamēģina
Gurķīši tomātu mērcē arī skan labi!
Bet paprika / tomāti / sīpoli / ķiploki- tā jau klasika! Nemaz nevar slikti garšot )
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 7790

20/08/2015 22:03
Elizabete rādās aizgājusi noslēpt tās dažas burciņas... :D
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 7

20/08/2015 22:33
Tātad man ir:
Bietes
Burciņas
Katls

Ko var iesākt?

Man nav:
Pieredzes
Sievas

Ko var iesākt?
Nu tas viss sakarā ar burciņām
0 0
20/08/2015 22:38
epriel, k’artiigi izmeerceeju un tad sjis taadsa dikti miikstas palika...
0 0
20/08/2015 22:39
zudi, meklee sievu un probleema ar bieteem atkritiis pati no sevis)
0 0
20/08/2015 22:42
... še jau kaukādas viltības sākās...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 7

20/08/2015 23:11
Elizabete bet vai nav vienkāršāk tās bietes kaut kā bez tās sievas tai burciņās iemānīt? Es nezinu, varbut kādu bugi jugi deju padejojot apkārt vai kā tamlīdzīgi. Dzirdēju ka kaut kāds daudzums ieiet tais burciņās. Nez kā viņas tur iet. laikam jāpabaksta, jo pašas jau diezin vai saņemsies
0 0

Tēmas: 25
Ziņas: 817

21/08/2015 06:03
zudi- sāksim  ar to, - kāda veida bietes Tev garšo, jo gaumes atšķiras!
Vienkāršākais- kur var bez sievas un mānīšanās iztikt- marinētas bietītes! Tur vajag bez bietēm un katla vēl šo to- etiķi, ķimenes... tad tās bietītes 1 stundu jānovāra, tad tām jāuzlej auksts ūdens, jānovelk miza un jāsagriež ne pārāk plānās šķēlītēs. Tad jāsaliek burciņās un jāuzlej marināde, ko savāra no ūdens, etiķa, sāls un ķimenēm. (attiecības paskaties Googlā, ja nevari noteikt pēc garšas). Pēc pāris dienām var jau ēst, un ir garšīgi
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18563

21/08/2015 08:45
Napaka Zudis. Ienāca te sevi reklamēt, bet pretī saņēma... recepti.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 7

21/08/2015 09:19
A es arī gribu recepti. Reklāma ir mazsvarīga. Jeb precīzāk mazāk recepti kā tas kā foršāk un vienkāršā sagatavot ziemai tās bietes. Takā vis kārtībā. Reklāma būs tad kad uzaicināšu uz degustācijas pasākumu.
0 0
21/08/2015 09:32
iesk’abe veselas t’as bietes..spainii)
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas