Ēdiena dejas uz plītsvirsmas, piedeguši katliņi un sāls/cukura maiņa- man kā diezgan izklaidīgam cilvēkam ir normāla parādība.
Patreizējā dzīves periodā katlos un uz pannas metu to, ko var atrast ledusskapī, un pārsteiguma brīžus šajā procesā piedzīvoju reti.
Ar eksperimentiem pavārmākslā nodarbojos, kad mācījos pamatskolā. Tā reiz gatavoju "karamelizētos kartupeļus". Normāli runājot, tie bija ar cukuru sabrūnināti tupeņi. Nu neēdu ne pati, ne Saša, ne pārējie...
Visu mūžu atcerēšos kā vārīju pirmo zupu. Pašā vārīšanas procesā nebija nekā īpaša un galarezultāts arī bija normāls. Interesanti, ka es to vārīju kopā ar kaimiņu, kurš bija ieradies pie maniem vecākiem palīdzēt mājas remontā. Bet vecāki kaut kur kavējās, un man šķita, ka cilvēku vajag pabarot... Un tā mēs vārījām... tā bija gaļas zupa ar makaroniem...