Ielogoties
Reklāma

Super, ka ir sadalja - Tautas receptes! / 200

14/09/2008 13:01 | Diskusija lasīta 46423 reizes
Tieshaam iepriecina shis jauninaajums..
Nezinu, kaa jums, bet shii ir aizraushanaas numur viens. Un ceru, ka tautieshi buus aktiivi recepshu pievienotaaji :)
Atbildes (731)
1...8910 11121314...37
29/04/2009 12:52
īsti pavāri negatavo pēc receptes..tākā nevaru palīdzē... viss balstās uz izjūtām   
0 0
29/04/2009 12:55
Kas es Tev kāds ūberpuper pavārs?
Galvanās komponentes studijā!
Tālāk galā tikšu.
0 0
29/04/2009 12:58
   pašķir kādu lapiņu atpakaļ un visas sastāvdaļas būs uzskaitītas..
tik vien ir ka- vistas fileja- apm 2,5 kg, 1gab griefrūts, Spilvas brukleņu mērce- 1gab burciņ’..un tuc tuc ķimenes..būs labi?   
0 0
29/04/2009 13:01
Labs ir.
Parakšos topika arhīvos.
Ātrumā no rīta pārskrēju šim pavedienam cauri.
nepamanīju.
0 0
06/05/2009 09:19
Vistiņa greipfūta sulā un brūkleņu mērcē iznāca excelenta! Visi pirktiņus aplaizīja! Vēlreiz paldies          
0 0
06/05/2009 10:05
Tā un kāpēc tur vēl neviens nav palielījies, cik veiksmīgi māk cept plānās pankūkas? Māte google.lv sviež arā pildījumus un mīkli variācijas 100-tiem... Divas reizes mēģināju - nu jūk ārā   , moš panna īpaša vajadzīga...
Uzmācīga ideja man ir weekendā ciemiņus ar paštaisītām pildītām pankūkām cienāt, bet nu nesanām man tā mīkla, a sausos maisījumus kā sugu nemīlu  ! Kā viņas cepat Jūs? 
0 0
06/05/2009 10:15
Nu, ar plānajām pankūkām ir daži knifi. Bet ar viņām kā ar bitēm, nekad neko nevar zināt    
0 0
06/05/2009 10:20
aaaaaa         , nu neskopojieties          , man pilnīgi spīts         
0 0
06/05/2009 10:43
Nu es jau pēc receptēm netaisu. Kā tur bija? Glāze miltu glāze sāls, ola? Šķipsniņa sāls, šķipsniņa cukura? Nu vispār gatavoju lai sanāk tāda pašķidra krējuma biezumā.
Knifi? Produktiem vēlams būt vienādā temperatūrā. Piešauju mīkai eļļu. Tad uz pannas eļļu lieku tikai pašā sākumā, kad uzkarsēju. Mīklu lej uz vienas pannas maliņas, tad kustinot pannu izlīdzina pa visu. Uguni nelielu, lai nepiedeg un nepieraujas. Pildītām pankūciņām apcep vienu pankūkas pusīti vairāk, otru mazāk. Uz vairāk apceptās liek pildījumu, saloka. Un tad liek tos rullīšus cepties no visām pusēm. Vispār laikam biežāk jācep, tad jau tā lieta aiziet. Jāvadās no izjūtām    
0 0
06/05/2009 11:02
sakul olas ar cukuru pielej drusku pienu..tad tik daudz miltus lai iznak riktigi bieza mikla(tada bieza kunkuli tilinjās pazuud) tad biezjai masai pamazam leju klāt pienu kamēr ir apmeram tāda ..ka skidrs krejums..
pieleju klat apmaram 2 edamkarotes ellas un cepu uz speciālas planas vieglas pannas..vairs ellu nelieku..
nekas nepiedeg nepieliip var tas pankukas metat pa gaisu..
labu apetiiti..   
pankukas vienmer cepu saldas un edam ar ievarijumu..
pilditas negatavoju pasai negraso un citiem ari ne
ak ka vaniļas cukuru lieku un ja majas mētājas citrons drusku pielieku citrona sulu
0 0
06/05/2009 11:02
Paldies Zumčik, paldies ieteicējām privātā sarakstē! Mēģināšu, gan jau sanāks! Un laikam jau Zumčikam taišnība - jācep biežāk         , nevar gribēt ar diviem piegājieniem mācēt ekselenti plānās pankūkas pa gaisu mētāt...    
0 0
06/05/2009 11:04
Neparastā -> paldies Tev ar   
0 0

Tēmas: 43
Ziņas: 9074

06/05/2009 11:26
   trenējies gan, kodmanja, cep biežāk - hanibālim un dumpīgajam jau puncīši raustās iekārē pēc tavām pankūkām.
0 0
06/05/2009 11:28
         Piektdieni, aizrauties ar cepšanu jau ar nevar - pludmales sezona tuvojas         
0 0

Tēmas: 43
Ziņas: 9074

06/05/2009 11:44
   nu bet tu padomā... kas svarīgāks? laiskošanās pludmalē vai divi apmierināti tautas.lv varonīši?
0 0
06/05/2009 11:58
Hmmm, nedomāju, ka šai gadījumā apmierinājums ir liekams zem vienādības zīmes ar plānām pankūkām               
0 0
06/05/2009 12:01
    Ja vēl kāds pārtulkotu, tad sanāktu visai vērtīga recepte!!!    
http://www.youtube.com/watch?v=DbxvBc...ure=related
0 0
06/05/2009 15:23
neizlasīju visu,varbūt atkārtošos-plāno pankūku mīklu pirms cepšanas kādu stundu jāpatur ledusskapī,lai atdziest.
Vēl-,esmu ievērojusi,ka, kādas divas pirmās pankūkas parasti neizdodās,pēc tam aiziet...
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 13337

06/05/2009 15:31
Arii panna ir svariiga!!!
Man labaak patiik parastaa melnaa krievlaiku panna - tur pankuukas sanaak ideaalas :)
0 0
06/05/2009 15:33
   lasu un brīnos, kas tik neesot jādara, lai sanaktu plānās bļinas... man nekad nav bijušas problēmas, vienmēr ņam ņam..nekas nelīp   
0 0
1...8910 11121314...37
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas