Nu jau nu jau.. Negribas kjerties pie liidzekjiem.. bet te labaak tik par recepteem. Ja nu kaadam slinkums rakstiit sadaljaa.. Bet labaak jau buutu, ja sanjemtos..
00
22/09/2008 21:57
silavan-kas ir..garda mēle piederas pie šīs sadaļas -tas nekas ka ar mazu baudas /citas baudas/pieskaņu!
Nu ja kafijai to kaneeli shkjipsninju tik pieber - ljoti garda kafija sanaak! Par veselu karoti, gan neesmu drosha...
00
16/12/2008 01:07
Tītaru gaļas zuppa. Tītaru astes nopērkamas ’’Bauskas putnu gaļas’’ veikalos vissā Latvijā 0.75Ls kg. 1.kg tītara astes. 0.5.kg burkānu. 2.gab sīplu. 0.8.kg kartupeļu. 0.100.kg rīsi. Sanāk lēti,garšīgi un daudz gaļas jo tītaru astes ir ļoti liesas. Kas ir ļoti nozīmīgi mūsu grūtajos laikos.
00
16/12/2008 01:14
Un vispār šajos grūtajos laikos nedrīkst aizmirst par miežu putraimu ēdieniem.
Nomizojam 3.kg kartupeļu Nomizojam 5.gab sīpolus Sagriežam tos un apcepm Pēc tam uzlejam jau iepriekš sagatavotu vārītu karstu ūdeni Pievienojam 1.kg miežu putraimu Pavāram kādas 10.minūtes Un mūsu senču vira ir gatava
es ir super pavārs... gatavoju omleti no jebkuriem produktiem
00
16/12/2008 16:37
... vai jebkuru produktu pārvērt omletē...
00
16/12/2008 16:39
... lotar... tas nu gan būs cūkēdiens... Ui...
00
16/12/2008 16:42
lotar..Tu esi redzējis tītaru asti???? Tur vieni tauki...
00
16/12/2008 17:25
lorar.. weeeee... variti siipoli putra!!!!!!!!!..meizu biezputra vispar ir garsiga bet javara vismaz 40min..puscelja japieliek mazos,mazos kubinjos sagriezti kartupeli.. a sipolus klat nu tiem kas vispar ed sipolus ceptus.. es edu tapat bez sipoliem un spekja
Nu nezinu, es viegli apceptus sīpolus lieku klāt diezgan daudz kam un ja kas arī ķiploku piespiežu - sautējumiem, gaļas ēdieniem, zupām.Nezinu, visi kas ēduši.. izēd tukšu katlu.Bet ēdiens - kā viss pārējais- gaumes lieta.
00
16/12/2008 17:47
dzimumzimite Piekrītu tev par to apcepšanu jo ta piedod pikantuma piegaršu ko nedo ati vārīšana... Tas tiesa,ka vissi izzēd tukšu un prasa recepti vēl piedevām daudzi šo noslēpumu nezin par to apcepšanu pirms vārīsanas. Es patstāvīgi gatavoju jau no 5.gadu vecuma takā man šai jomā (oga-oga) - karmela ,et par tām 40minūtēm var jau lieki tērēt resursus tas ir gāzi,elektrību un malku. Mēs vissi,kas tiešām māk gatavot zinam to,ka makaroniem pietiek vien ar karstu ūdeni uzliet un tad aizvērt vāku un viņi pēc kāda laika būs gatavi tāpat arī ar miežiem - biki pavāri - 40minūtēs saies mieži galīga putrā un nebūs tas īstais gala rezultāts...