Ielogoties
Reklāma

Super, ka ir sadalja - Tautas receptes! / 140

14/09/2008 13:01 | Diskusija lasīta 46416 reizes
Tieshaam iepriecina shis jauninaajums..
Nezinu, kaa jums, bet shii ir aizraushanaas numur viens. Un ceru, ka tautieshi buus aktiivi recepshu pievienotaaji :)
Atbildes (731)
1...567 891011...37

Tēmas: 9
Ziņas: 954

22/09/2008 21:47
magonee...
bet tās 19 jau tik tur, a te jau ar kāda ir       
0 0
22/09/2008 21:48
Vot paskatos uz Magones bildi un smaidīt vien gribas! Nu gluži kā mana vecmāmiņa - urkšķ, urkšķ, bet mīļa...          
0 0
22/09/2008 21:49
oga-Tava mēle liekas garšīga -kā ir- kādas atsauksmes no veču puses??:)
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 954

22/09/2008 21:52
teetis...
nu diezvai šitai tēmā šito spriedīsim     ja vien tā melē nav domāta "mēle želejā"          
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 13337

22/09/2008 21:55
Nu jau nu jau..
Negribas kjerties pie liidzekjiem.. bet te labaak tik par recepteem. Ja nu kaadam slinkums rakstiit sadaljaa.. Bet labaak jau buutu, ja sanjemtos..
0 0
22/09/2008 21:57
silavan-kas ir..garda mēle piederas pie šīs sadaļas -tas nekas ka ar mazu baudas /citas baudas/pieskaņu!
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 7959

22/09/2008 21:58
nav briinums,ka te par vecu groshu jaapaliek... uzliec brilli un vandies pa to diskusiju,kameer atrod,kur to kaapostlapu vai kjiplokgalvu baazt...
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 954

22/09/2008 21:59
magonee...
bet nu Tev tā brille superr, nav ko dīkā turēt    
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 7959

23/09/2008 12:31
no riita brille aizsviidusi-i kafijas vietaa kaneeli iebeeru...
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 13337

23/09/2008 16:01
Nu ja kafijai to kaneeli shkjipsninju tik pieber - ljoti garda kafija sanaak! Par veselu karoti, gan neesmu drosha...    
0 0
16/12/2008 01:07
Tītaru gaļas zuppa.
Tītaru astes nopērkamas ’’Bauskas putnu gaļas’’ veikalos vissā Latvijā 0.75Ls kg.
1.kg tītara astes.
0.5.kg burkānu.
2.gab sīplu.
0.8.kg kartupeļu.
0.100.kg rīsi.
Sanāk lēti,garšīgi un daudz gaļas jo tītaru astes ir ļoti liesas.
Kas ir ļoti nozīmīgi mūsu grūtajos laikos.
0 0
16/12/2008 01:14
Un vispār šajos grūtajos laikos nedrīkst aizmirst par miežu putraimu ēdieniem.

Nomizojam 3.kg kartupeļu
Nomizojam 5.gab sīpolus
Sagriežam tos un apcepm
Pēc tam uzlejam jau iepriekš sagatavotu vārītu karstu ūdeni
Pievienojam 1.kg miežu putraimu
Pavāram kādas 10.minūtes
Un mūsu senču vira ir gatava
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 954

16/12/2008 16:05
lotars3...
vai Tu pavārs?   
0 0
16/12/2008 16:27
es ir super pavārs... gatavoju omleti no jebkuriem produktiem         
0 0
16/12/2008 16:37
... vai jebkuru produktu pārvērt omletē...
0 0
16/12/2008 16:39
... lotar... tas nu gan būs cūkēdiens...       
Ui...
0 0
16/12/2008 16:42
lotar..Tu esi redzējis tītaru asti???? Tur vieni tauki...
0 0
16/12/2008 17:25
lorar..         weeeee... variti siipoli putra!!!!!!!!!..meizu biezputra vispar ir garsiga bet javara vismaz 40min..puscelja japieliek mazos,mazos kubinjos sagriezti kartupeli..
a sipolus klat nu tiem kas vispar ed sipolus ceptus..
es edu tapat bez sipoliem un spekja
0 0

Tēmas: 3
Ziņas: 1375

16/12/2008 17:30
Nu nezinu, es viegli apceptus sīpolus lieku klāt diezgan daudz kam un ja kas arī ķiploku piespiežu - sautējumiem, gaļas ēdieniem, zupām.Nezinu, visi kas ēduši.. izēd tukšu katlu.Bet ēdiens - kā viss pārējais- gaumes lieta.
0 0
16/12/2008 17:47
dzimumzimite Piekrītu tev par to apcepšanu jo ta piedod pikantuma piegaršu ko nedo ati vārīšana...
Tas tiesa,ka vissi izzēd tukšu un prasa recepti vēl piedevām daudzi šo noslēpumu nezin par to apcepšanu pirms vārīsanas. Es patstāvīgi gatavoju jau no 5.gadu vecuma takā man šai jomā (oga-oga) - karmela ,et par tām 40minūtēm var jau lieki tērēt resursus tas ir gāzi,elektrību un malku. Mēs vissi,kas tiešām māk gatavot zinam to,ka makaroniem pietiek vien ar karstu ūdeni uzliet un tad aizvērt vāku un viņi pēc kāda laika būs gatavi tāpat arī ar miežiem - biki pavāri - 40minūtēs saies mieži galīga putrā un nebūs tas īstais gala rezultāts...             
0 0
1...567 891011...37
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas