... labi, kaut ko neveselīgu iekodu, un arī gatavs pie- un padalīties.
TRUŠA CEPETIS AR BRŪKLEŅU IEVĀRĪJUMU.
Vispirms vajadzīga truša gaļa. Kā pie tās tikt? Izvelk no būra pieaugušu trusi, paceļ aiz pakaļkājām gaisā, iedod ar lomiku pa pieri, šis notirinās un ir beigts. Novelk ādu (savāktās un izkaltētās ādiņas var mēģināt nodot), sadala gabalos (ķeskas kaķim) un var cept.
Vēl vajag brūkleņu ievārījumu. Kā pie tā tikt? Lētākais un vienkāršākais variants - ogu laikā aizsūta uz mežu sieviešus (var līdz mežmalai aizvest ar mašīnu, lai iet, lokās un lasa, kamēr tu pīpē un sildies saulītē), lai viņa salasa ogas un pēc tam savāra zaptē, kā nu tur vajag.
Kad gaļa izcepta smuki brūna, tad ēd kopā ar ievārījumu...