Ielogoties
Reklāma

Super, ka ir sadalja - Tautas receptes! / 260

14/09/2008 13:01 | Diskusija lasīta 46429 reizes
Tieshaam iepriecina shis jauninaajums..
Nezinu, kaa jums, bet shii ir aizraushanaas numur viens. Un ceru, ka tautieshi buus aktiivi recepshu pievienotaaji :)
Atbildes (731)
1...111213 14151617...37
06/05/2009 17:55
mmm..sulīgs steiks   kas var būt labāks par šo   
0 0
06/05/2009 17:57
Piektdieni... mūs... mēs tūliņ te par steikiem, sašlikiem, cepešiem sāksim               
0 0
06/05/2009 17:57
oiiiii mūc...
0 0
06/05/2009 18:14
lind   nepierunasi mani uz udeni pakukaam   ir meiginats ar manu roku nekas nesanaak..
tikai pienu..2%
nu ja mazas vel sanak bet lielas planas nikaadi   
vot cik samnieces tik receptes..


p.s.ja par triecienu viduklim un citam kermeja dalaam lazaja ir 100X termojadernaka ka pankucinjas protams ne jau pilditas ar galju tad tas tapaat ka lazanja   
jo tur baigs kis mis
0 0

Tēmas: 43
Ziņas: 9074

06/05/2009 18:28
   ... labi, kaut ko neveselīgu iekodu, un arī gatavs pie- un padalīties.
TRUŠA CEPETIS AR BRŪKLEŅU IEVĀRĪJUMU.
Vispirms vajadzīga truša gaļa. Kā pie tās tikt? Izvelk no būra pieaugušu trusi, paceļ aiz pakaļkājām gaisā, iedod ar lomiku pa pieri, šis notirinās un ir beigts. Novelk ādu (savāktās un izkaltētās ādiņas var mēģināt nodot), sadala gabalos (ķeskas kaķim) un var cept.
Vēl vajag brūkleņu ievārījumu. Kā pie tā tikt? Lētākais un vienkāršākais variants - ogu laikā aizsūta uz mežu sieviešus (var līdz mežmalai aizvest ar mašīnu, lai iet, lokās un lasa, kamēr tu pīpē un sildies saulītē), lai viņa salasa ogas un pēc tam savāra zaptē, kā nu tur vajag.
Kad gaļa izcepta smuki brūna, tad ēd kopā ar ievārījumu...
   
0 0
06/05/2009 18:52
A sālis, kur?    
0 0
06/05/2009 19:05
Neparastā - nu nezinu izlasi sastāvdaļas un pasaki, kas tad tur ir tas 100X lielāks - liellopu maltā gaļa skaitās liesākā, pienu var paņemt 0,5% , siers tikai virspusē, sviests 1 ēdamkarote, tomāti un sīpoli dārzeņi vien ir un lazanjas plāksnītes kalorāža tie paši makaroni vien ir...    
Za to katra pankūciņa eļļiņu satur oioioi         , un ja pēc tam vēl pildīta         ...
0 0
06/05/2009 19:07
Piektdieni - man tas atgādina nežēlīgo stāstu, kad bērnībā laukos visu vasaru kopu smuku trusīti un pēc tam viņu ieraudzīju noplūkātu uz galda, neviens pat bērna dvēseli nepabrīdināja         
0 0
06/05/2009 19:18
Man meita redzēja, kā uz Ziemassvētkiem karpu kauj. No tā laika jau vairākus gadus zivis - ni, ni... Tīras posts    
0 0
06/05/2009 19:24
piektdien...
MAN ... gaļu... TIKAI gaļu!!!!
man līdzcilvēki bieži prasa - bet ko tu vispār ēd???!!!   
gaļiņu! un pārsvarā - tikai ar sāli un melnajiem maltajiem pipariem...
visādas garšvielas izprovētas gadu gaitā... kādas mums nebija...
tagad varu teikt tikai to, ka nekā labāka par pamatvērtībām NAV!!!!
vistai ,piemram, tikai - sviests (īsts!!!!) , sāls un melni svaigi malti pipari...
0 0
06/05/2009 19:32
kodmaja termojadzernijs tur ir tas ka gala ar miltu izstradajumiem kas kopa slikti parstradajas
par miltu merci vispar neizteiksos   ..kaut ko tadu laikam pagajusaja gadsimtaa peedeejo reizi edu
laba ella 2 edamkarotes un lielu pankukblodu   ..ak ja es lieku bruno cukuru...
lind Tev laikam 0 asisngrupa   tie ir traki uz galju un labi to parstrada   

0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

06/05/2009 20:24
ja es izzagšu no kompitõra failus vai noskanēšu un nofeinrīderēšu mūsu izdevniecības grāmatas un še iepublicēšu, kurš tad pirks mūsu grāmatas?    
0 0
06/05/2009 20:30
ai , es ar par pankūkām : es visu bļodā ..olas + ūdens + milti+ saals biku + cukurs un ar blenderi sakuļu
kad ir piens tad ar pienu , kad nav , tad ar ūdeni ... kādas sanāk tā sanāk ... lieku uz sķiivja un smērēju virsuu zemeņu zapti, vēl uz dažām skābo krējumu un man ir pankūku torte no plānajām pankūkām...

es no jogurta provēju 3x laikam cept , man velk pie pannnas klāt , kas par štelli nezinu , miltu pa maz vai kas
0 0
06/05/2009 20:34
bet es gaidu to piirrradzinju recepti..    
0 0
06/05/2009 20:35
es nezinu pīrādziņu recepti                         
0 0
06/05/2009 20:38
06.05.2009. - 16:50:21
... sen neesmu cepusi "ātros" pīrāgus, kur rauga mīkla, bet to neraudzē, bet tā vietā liek uz stundu ledusskapī un pīrādziņos vnk ierullē vēlamo pildījumu...

varbūt sastāvdaļas aptuvenās proporcijās atcerās kāds?

man shito vajag..    
0 0
06/05/2009 21:32
re kur recepte

Sastāvdaļas:

1. 200g tauku vai margarīna "Eve"
2. 2,5-3 glāzes miltu
3. 1 glāze piena
4. 1 ēdamkarote cukura
5. 0,5 paciņas rauga
6. 0,5 tējkarotes sāls



Pagatavošana:

Margarīnu izkausē.Siltā pienā izšķīdina cukuru, sāli, raugu, pievieno taukvielas, iesijā miltus, sastrādā mīklu.

Mīklu uz30 minūtēm liek ledusskapī, tad ņem pa daļām laukā veido pīrāgus, cep plātsmaizes.

Šo mīklu var izmantot arī picu cepšanai
0 0
06/05/2009 21:39
         
dubults nepliist..
0 0
06/05/2009 21:41
sascha kad cepsi????mees ciemos ieradisiemies   
0 0
06/05/2009 21:54
..ir vēl vienkāršāka... milti, sviests vai margarīns, krejums... škipsniņa sāls... samaisam- un paturam plēvē -leduskapī, ne vairāk pa stundu... veltnē apaļu pankūku un sagriež astoņos trijstūros... un, tin iekāš ko sirds vēlas-gan saldu, gan sāļu... feini sanāk joks-ar vienu žāvētu aprikozi... un, smalki skan-pīrādziņi ar aprikožu pildījumu   
0 0
1...111213 14151617...37
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas