Ielogoties
Reklāma

Super, ka ir sadalja - Tautas receptes! / 180

14/09/2008 13:01 | Diskusija lasīta 46419 reizes
Tieshaam iepriecina shis jauninaajums..
Nezinu, kaa jums, bet shii ir aizraushanaas numur viens. Un ceru, ka tautieshi buus aktiivi recepshu pievienotaaji :)
Atbildes (731)
1...789 10111213...37
16/12/2008 22:26
hee..es vispar needu neko no maltas galas... svesas vietas ne ciemos ne krogos nekur..ne kotletes ne teftelus ne tiitenjus .ujjjjj..pilniigi neko..tikai tad ja pati uzcepu to kotleti    
0 0
16/12/2008 22:27
aiviekste lauku sunjiem un setas kranciem drikst      nav jau nekadi blondinju akseksuaari      
0 0
16/12/2008 22:28
Nesaprotu, kur starpība, vai ēst atsevišķi, vai kopā, nesaprotu, nē, nu var jau, bet tad es tos rīsus ķepinātu vidū un gaļuu gar malām. Vismaz nav pa vidu. Bet kotļetus var piemēram lieliski uztaisīt bez olām, pierīvējot kartupeli, es domāju, tā ir gan lētāk, gan garšīgāk. Es jau no laukiem    
0 0
16/12/2008 22:32
... riisi labi piebriest... bet , esmu likusi arii vaariitu bieti... veel variants-burkaanu-tas bij labais... kartupelis, jau vairaak masas satureesjanai kopaa- ķipa-olas ... vai maizes vietaa...
0 0
16/12/2008 22:33
zumčik..es no Parīzes
0 0
16/12/2008 22:35
hmmm... kaut kur esmu blonda, tātad mans suns ir aksesuārs? Njefiga sebje, 18kg staipīt līdzi     Laikam būs jāpamēģina    

Bet pareizi dari, ka ārpus mājas neko no maltās gaļas neēd - mazums kas tur iemalts    
0 0
16/12/2008 22:36
Kartupeļi, tāpat kā kabači, dod sulīgumu nevis satur kopā, jo faktiski uzmetot uz pannas gaļas pikuci bez piemaisījumiem vispār, šis vienalga labi turēsies kopā    
0 0
16/12/2008 22:39
aiviekste bet Tev jau drosi vien kauds kads smalks tas suns...    
redz klainojosam sunim vai kakim vienalga...
tam nekas nekaite
0 0
16/12/2008 22:44
karmela, nesaki vis - mans aksesuārs ir no patversmes ņemts un tāds krancīgs pēc skata    
0 0
16/12/2008 22:47
... aiviekst, moš šjo kāds biezais pametis... nu, pie smalkas barības radis...
0 0
16/12/2008 22:47
laimigais   vinjam paveicas...
0 0
29/04/2009 06:02
Pa brīvdienām jābrauc pie dabas krūts.
Ir viena laba šašlika recepte:

http://www.artstudio.lv/sasliks/

Bet ir doma vīnu aizvietot ar ko citu.
Kā būtu ar parastu ābolu sulu?
0 0

Tēmas: 10
Ziņas: 2356

29/04/2009 10:32
Labāk izspiest 1 citronu uz apmēram 1 kg gaļas un bišku vārīta ūdens...
0 0
29/04/2009 10:39
Ui..varu ieteikt vienu ļoooti garšīgu lietiņu, ja taisat šasliku no vistiņas... greifrūts, Spilvas brūkleņu mērce, nedaudz ķimenes... mmmmmm... nu ļoti labs tiešām   
0 0
29/04/2009 11:08
Hmm, izklausās kārdinoši, pantera. Tajā visā vistiņu patur un tad cep? Un kā ar sāli?
0 0
29/04/2009 11:10
patur gan... pa nakti   un tad, protams, cep... sāli?? vajag sataisīt to mērci un pagaršot, jo brūkleņu mērcē ir viss ieksā, tākā sāli principa nevajag   
0 0
29/04/2009 11:15
Baigi labi. Šito es noteikti pamēģināšu! Paldies!       
0 0
29/04/2009 11:16
uz veselību   
0 0

Tēmas: 10
Ziņas: 2356

29/04/2009 12:00
Es jau vairākus gadus šašliku taisu tikai no ribiņām, un ja pirms kāda atbildīgāka pasāciena ieminos, ka vajadzētu varbūt pamainīt, saņemu pretsparu, pat draudus, ka vispār boikotēs pasākumu. Man domāt, ka tās vistas recepte būtu šogag jāizmēģina. Vista kā reiz ātri cepās un nebūs jācīnās ar tiem, kuriem nav pacietības, tāpēc čiepj pusizceptu un krīt man uz nerviem..         
0 0
29/04/2009 12:50
Panter!
Nu tad uzdrukā(norādi linku)pilnu recepti.
Ekspermentēt man nebūs laika.
0 0
1...789 10111213...37
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas