Vēl viens mīnus ir ka mūsu uzturā ir pārāk daudz termiski apstrādāti produkti, pilnīgi izmainot produktu struktūru un organismam tādi produkti nav fizioloģiski un tādi produkti vielmaiņā nepiedalās. Ja tādi produkti ir vairāk kā dzīvi produkti organisms strādā stresa režīmā-dodot skābu reakciju-acidozi, kuņģa skābe paaugstinās un tas ir sākums daudzām slimībām. Tāpēc labi saprast kad ēst, kā est, cik ēst, kādā secībā un produktu saderību. Un tomēr viss knifs ir ēšanā, jo vairāk tauku, jo gausāka vielmaiņa. Visas diētas ir uz kaloriju ierobežošanas, kas dod īslaicīgu rezultātu. Tāpat jāsaprot par Stokholmas diētu tas ir sastādīts algoritms un iestāstīts, ka speciāli Jums. Bet tā kā mēs pārstāvam vienu no garākajām pasaules tautām, tad masas indeksam mums ir maza atkāpe. Bet galvenais ir labi justies, būt veselai un aktīvai! ;)
0
0