Ielogoties
Reklāma

Diētas. / 240

09/12/2016 11:22 | Diskusija lasīta 28080 reizes
Viss par un ap diētām. Kas Jums par to sakāms?
Atbildes (382)
1...101112 13141516...20
12/12/2016 13:01
..ar lupu jāmāk lasīt, tas nemaz nav tik vienkārši, kā varētu likties...
0 0
12/12/2016 13:12
ezit, par to Stokholmas diētu pareizi. Manuprāt, tur ir saštancēti kādi 3 varianti... pēc svara zaudēšanas apjoma, un tad ar tiem arī operē. Neko tur katram īpaši negudro. Reizēm tur var izlasīt tādas muļķības... Smieklīgi!
0 0
12/12/2016 13:50
Tai Maksimas eklērā jau tā tas krems ir nepiedodami maz, a vēl ķeksē ārā:))
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 24063

12/12/2016 14:02
Pareizi, viss ar pirkšanu sākas. Neatceros, kad pēdējo reizi pirku putukrējumu... (zinu, zinu, ka mērces labāk garšo ar to)
0 0
12/12/2016 14:06
Kādu putukrējumu??? Es tādu vispār nekad mūžā neesmu pirkusi. Skābo krējumu vienmēr 12%, biezpienu vienmēr vājpiena, baltmaizi reizi mēnesī...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 24063

12/12/2016 14:31
Nu baltmaize manā mājā ir tikai tad, kad dēls sev nopērk, un viņš ir caurbira...
0 0
12/12/2016 14:34
Baltmaizi tikai lašmaizēm vai ķilavmaizēm. Un tās pa retam...
0 0
12/12/2016 15:14
mērcei 10% kafijas saldo krejumu un aiziet uz urrā...
kika, nē man tajā eklērā bij baigi daudz un tāds trekns..brrr..
..par baltmaizi piekrītu..es ar pa retam, kad medmaizi, lašmaizi... jo ir lietas, ko es nevaru uz rupjmaizes likt, galva neņem tādu variantu pretī... lai gan, viss ar laiku mainās... kādreiz medu pie kafijas nevarēju pielikt, likās, ka tas nav normali... a, tagad nemaz citādi nevaru...
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 17107

12/12/2016 15:26
Lasu un lieliski saprotu rit. Man iet stipri līdzīgi. Un man patika par ledusskapi. Savējo draudzenēm nemaz nevaru rādīt, jo tur tik ļoti maz kas ir iekšā un muzeju jau man nevajag. Pat mans sens draugs veģetārietis - pusvegāns bija šokā 
Skatoties, ko citreiz norij ’caurbiras’, tiešām paliek sevis žēl. 
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 17107

12/12/2016 15:28
Kāds mērcei saldais krējums   Es to mērci reti kad uzdrošinos lietot. 
Bet nu jau laikam tēloju pārāko cietēju. Ir brīži, kad man nesagādā problēmas norīt puskūku. Un ir dienas, kad tik uz bulciņām dzīvoju.
0 0
12/12/2016 15:38
ir jēēd 6 riezes dienā pa mazām porcijām un vēlams vismaz 10-20 minūtes fizisku aktivitāšu, tb pastaiga ar kājām, mājas uzkopšana vai malkas skaldīšana.
un lai ari cik garšīgi nebūtu, nest papildus porciju, jo sāta sajuta rodas pēc 10-20 min
ja dikti kāro pagaidiet 45- līdz stundu uun tad atkal uzēst.
0 0
12/12/2016 15:50
Atceros jaunībā, mūsu ģerevnjā dzīvoja, pēc izskata glīta meitene, bet diez gan apaļām formām. Kā tika pie vīra, visi apaļumi pazuda:D Izrādās viss ģeniālais ir pavisam vienkāršs... :D:D:D
0 0
12/12/2016 16:02
arī tas ir patiesība, citam mīlestiba iet labumā, citam svara zudumā
0 0
12/12/2016 16:07
derevņa tā nav nekāda norma, biežāk ir otrādi viskārnaka es biju pēc dzemdībam ..un vēl kādus 3 gadus pēc tam..

citas tieši otradi top apaļas..
par kādam mērcem ir runa??? jau sen mūsmājās tādu nav..
un 12% krejuma vieta ir grieķu jogurti un jogurti bez piedevām..
sīkums, bet viss krājas no sikumiem..
p.s un tagad sveru tikpat cik 18 gados, tik apaļumi savādak iekārtojušies..
un gan jau kauli vieglaki
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 7790

12/12/2016 16:08
Te arī ir atbilde, sāta sajūta. Reizēm piestumjas tā, ka ne pakustēties:-D
0 0
12/12/2016 16:13
anks, runa bija par krējumiem... Bet es arī grieķu jogurtu lietoju. Un mērces vispār gadiem nelietoju. Pat krogā atsakos. Jā, tāpat kā Aldijai... ir reizes, kad noraujos un apriju šokolādi, bet tas, tiešām, ļoti reti.
Sīkumi, sīkumi, bet tas, kas paliek ēdams... ir bezjēgā negaršīgi. Piemēram- zaļas lapas+ vistas fileja... bez sāls, bez jogurta, bez eļļas piles... nu kā to var ēst? Labi, diēta. Bet visu mūžu es negribu tik negaršīgi ēst!!!
0 0
12/12/2016 16:15
krējumu lietoju dažas reizes gadā, svētku rosoļos...
jo pietiek jau ar to ka no siera nevar atscīties no krejuma zaprosto
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22641

12/12/2016 16:34
eprieli | 12.12.2016. - 12:43:23

Gārs a Gārs ko īsti Tu apēdi... No tā eklēra???:-P (c)

Gaars droši vien visu šokolādes glazūru nolaizīja!

Man patika Ezisa doma par malkas skaldīšanu. Atceros Čelentano. Eh!
0 0
12/12/2016 16:34
..es par beku mērci runāju, tai vaig tomēr bik kreim klāt
0 0
1...101112 13141516...20
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas