Ielogoties
Reklāma

Pēdējā pirmssvētku diena beidzas.. / 40

19/06/2009 17:42 | Diskusija lasīta 6770 reizes
citam beidzas...
cits jau ceļā uz savu "lauku" pusi..
cits vēl brīvdienas tikai plāno...
Atbildes (120)
19/06/2009 20:19
..es jau te neriskēju ieminēties par to jēra gaļu... bet gadījās vienreiz ēst... nekāda vaina
0 0
19/06/2009 20:22
.. kas ir balzameti’kis?
0 0
19/06/2009 20:23
... ir, cilvēki, kam nepatīk tā specifiskā jēra gaļas piegarša... atceros bērnību, kad mammai ļoti garšoja jēra gaļas kotletes, bet man jau no tās smaržas vemt gribējās, kopš tiem laikiem neesmu riskējusi ,,atsaukt bērnību atmiņā,,   
0 0
19/06/2009 20:24
viii jeera gaļa brrr... pie radiņiem Krimā man ar to kuriozi bija un ne tie labākie.       Vēlāk priekš manis speciāli tikai vistu taisīja   
0 0
19/06/2009 20:24
sacha plakuta tur kur etiki un sojas merces..es pati tikkai tikko atklaju ka tadu ari varetu sad tad lietot..visa tik daudz ka nespej lidzi izsekot..   
0 0
19/06/2009 20:25
saš, ieej bodē... kur etiķi stāv, tur būs... tumšā krāsā, glaunā pudelē-šķiet ap 2ls maksā... nu, droši no tilpuma atkarīgs...
0 0
19/06/2009 20:27
olita es petiidama atklaju ka cena atkariga no raudzesanas ilguma..jo vecaks jo darggaaks..
0 0
19/06/2009 20:28
mocca... man jau ar bija jaunības gados ar jēra gaļas kotletēm līdzīgi... paēdām visi..vēl kolēģe pārjautā..nu kā garšoja... es jau jutu ko nelāgu..lai arī.garša bija lieliska... kad pateica... mēs vēl arvienu drušku šokā... viss labi beidzās... galvenais,ka nedrīkst ēst padzisušas..jāēd karstas.
0 0
19/06/2009 20:29
atvaino,olita... es tik tagad tavu komentu ieraudzīju
0 0
19/06/2009 20:31
Es labāk otreiz nemēģinu... bail tāpat kā olim, ka būs kā bija bērnībā      

Esmu līdzīgā kārtā nūtriju ēdusi, kad pēc maltītes ir pateikts, kas par šmori ir bijis   
0 0
19/06/2009 20:33
kas rīt par svētkiem             ??? sestdiena ?    
0 0
19/06/2009 20:35
Man garšo jērs. Gan šašliks, gan steiki... Tur jau viss no jēra atkarīgs, ja gatavo no vecas aitas ar visiem taukumiem, tad tiešām nelabi metas. Bet ir foršie, jaunie jēriņi vai pie mums nopērkamie Jaunzēlandes. Padārgi, bet ļoti garšīgi. Jēra gaļa veselīgākā kā liellopa, par cūku nemaz nerunājot...
0 0
19/06/2009 20:35
peee...
shashliku marin’eju no vistas, jeera, cuukgaljas, jaunlopa un tikai pati peec savas garshas.. majoneeze vai kreejumaa..
etikjus neatziistu..
0 0
19/06/2009 20:35
bet kā ar mednieku būšanām... pieņem tikai tad,kad esi nobaudījis mežakuiļa pautiņus... brr..atceros,ka visu vakaru neķēros tai ekstrai klāt... nezināju,ka tie ir tie... tā glīši sagriezti ripiņās bija..a veči tik skubina..nu viss jānogaršo..pārvarēju sevi... nu nebija garšigi un vēl auksti..tad baigās ovācijas-tu esi pierakstīta medniekos... nu paldies
0 0
19/06/2009 20:38
.. he... laikam katrs pa savam " medniekos" pienjem... mani peec 24 h vishkaa..    
0 0
19/06/2009 20:38
Sākumā sakārdina, nu bojā apetīti... vai die...    
0 0
19/06/2009 20:41
nu sascha... vēl jau gaidās jāpasēž... vai bebri jāpavaktē... ube,kas tev par vainu... pirmssvētku drudzītis
0 0
19/06/2009 20:41
ub..mēs par tavu figūru satraukājamies   
0 0
19/06/2009 20:42
man jau    višku izlasīju kā viskiju
0 0
19/06/2009 20:45
... nogaršoju nelielu gabaliņu kūpinātu bebra gaļu, sākums neko, bet pēc tam visu dienu pretīga zivju garša mutē... nu, kā bij agrāk, kad pie jūras dzīvojošie baroja cūkas ar renģēm, lēti sanāca... nu, tad smaciņa cepot-oi, oi, oi...    
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas