Ielogoties
Reklāma

Pēdējā pirmssvētku diena beidzas..

19/06/2009 17:42 | Diskusija lasīta 6767 reizes
citam beidzas...
cits jau ceļā uz savu "lauku" pusi..
cits vēl brīvdienas tikai plāno...
Atbildes (120)
1234...6
19/06/2009 17:44
..:)) un par ko šeit diskutēsim..:))???51 gadu jau tāda pirmsvētku diena man personīgi..:))   
0 0
19/06/2009 17:48
.. man šāda tikai pirmā...
katru gadu taču savādāk!!
0 0
19/06/2009 18:55
                     piecas... piecas... piecas brīvdienas         , un darbs vēl uzsauca 27-to brīvu...          lieliska pirmsvētku diena...    

Njap, izbraucot no Rīgas varēja just - "lauki, gaidiet mūs"         
0 0
19/06/2009 19:03
... lielie sadzeršanās svētki... nav jau slikti... dzer... izžūst... atkal iepidžina.pa vidu-ti menja uvažaješ?..viens scenārijs
... sola ,ka lietus.īpaši netraucēs... nu papardes pa sausas... ar nav slikti... otrs scenārijs
... radu būšanu lietu noskaidrošana... trešais scenārijs
... var jau visu apvienot dižsvinēšanā..ar dižlēkšanu pāri ugunskuram... nūdistošanos.   ..lai izdodas
0 0
19/06/2009 19:13
Ak laimiigie ... tirdznieciibaa tik 24 briivs    
0 0
19/06/2009 19:16
... nezin,kurš vēl laimīgāks... nesaprotu,ko tur 25.datumā tirgot... nodrošinās ar pirmo nepieciešamību... ap 26... tad varētu sākt parāpot uz veikala pusi
0 0
19/06/2009 19:17
raiba tas ir lai tauta kas saka, ka ir badaa..sapirktos sasliku ta ka pietiks gan pasam ,gan sunim ari         
0 0
19/06/2009 19:19
Nu man taa mieriigaak ,,es narvesenaa ,bet alus un siers ir    
0 0
19/06/2009 19:22
vot, par šašliku, ko varat ieteikt... gribu atgriezties pie domas, ka jāpērk gaļa-un jāmarinē pašai... veikalā pirktie vai nu sāļi vai skābi... un, kad izņem no iepakojuma izrādās, ka tādi dīvaini tie gabali... tā kā pēc sprādziena... varbūt, kadam ir labāka pieredze un var kauč ko ieteikt...
0 0
19/06/2009 19:24
protams pašai. man kolēģe tieši šito pašu teica, ka laikam tā cūka spridzināta    
0 0
19/06/2009 19:27
Un leetaak arii sanaak pasham ...
0 0
19/06/2009 19:29
Sirmais marinēja īsi pirms cepšanas, lai gaļas garšu jūt, nevis tikai marinādi un garšvielas... un, sāku domāt, ka tā tak ir... citreiz , kad cep pirktos-ilgi marīnētos-smaržu pat nejūt... un, ,,labs,, skaitās, tad, ja publika saka... (tā skeptiski)-jā, šitas labs, mīksts, var sakost   ... un, ēd tik tāpēc, ka ēst gribās   
0 0
19/06/2009 19:33
... tas nacionālais ēdiens šašliks... man jau labāk pie dūšas iet mednieku desiņas uz iesmiem... otrā dienā
0 0
19/06/2009 19:39
es tikko iemarineeju vistu sparnijus..balzametikis,medus,kaut kaada piedeva galai kas meetajas..un igveru pieliku maltu..rit cepsu..   a varbut sovakar..ja vakars buus gars
0 0
19/06/2009 19:39
   otrā dienā, ... kad bankrats...    
0 0
19/06/2009 19:40
..kad liek medu , tad karijs labs-nav mana mīļākā garšviela, bet krāsa smuki brūna...
0 0
19/06/2009 19:43
olita..karijs... laba garšviela... bet ne visam der... esot laba atmiņas stiprināšanai... vislabāk austrumu virtuvei
0 0
19/06/2009 19:43
olita no balzametika jau bus tagad ta kraasa ari   
0 0
19/06/2009 19:46
jāpamēģina man tā vista... tā ir gaļa,ko es ēdu
0 0
19/06/2009 19:50
ak, jā... balzametiķis ar tumš... bet, es nemāku viņu nodozēt... vienmēr puspudeli piegāžu un, vēl liekas, ka pa maz... sojas mērcīte ar laba...
0 0
1234...6
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas