Ielogoties
Reklāma

burciņas / 80

31/07/2015 06:49 | Diskusija lasīta 30665 reizes
Šogad padevusies grandioza ogu raža gan dārzā, gan mežā. Daudz brīvā laika pavadu pie katliem un burciņām, - ar prieku, azartu un radošu iedvesmu. Zinu, ka neesmu vienīgā. Šajā sakarībā: meitenes un zēni- kādas oriģinālas receptes esat atklājuši, kāda pieredze, - varbūt arī ne tā labākā?
p.s. Lūgums sarunā piedalīties TIKAI tos, kuriem šī nodarbe liekas tīkama, kurus tā interesē. Pārējiem lūgums ar savām pārdomām nepiedalīties.
Atbildes (517)
1234 5678...26

Tēmas: 0
Ziņas: 18556

31/07/2015 14:19
Es reiz atradu vienu tādu viltoto ananasu burciņu pēc kādiem padsmit gadiem. Bija patālāk plauktā nolikusies un veiksmīgi piemirsta. Atvēru, un atklāju, ka ne tikai ēdams tas saturs, bet saželējis kā smērmarmelāde (laikam pareizi jāsaka džems). Meitas ar plānajām pankūkām noēda gardu muti.
0 0

Tēmas: 25
Ziņas: 817

31/07/2015 15:10
Te daudzas iesaka vārīt kopā ar banāniem, - bet man kaut kā bail.. Liekas, ka ievārījumā būs tāds glumas pļeckas, bet varbūt kļūdos?
0 0
31/07/2015 15:10
es vienreiz mēģināju ar banāniem ..pašai negaršoja, citi apēda..
0 0

Tēmas: 25
Ziņas: 817

31/07/2015 15:11
Var jau to eksotiku likt klāt, bet vai vajag, ja dārzs pilns ar to, kas pašiem izaug?
0 0
31/07/2015 15:14
viltotas anananass veel garsigaks ir nevis no kirbja, bet kabaca..un ari kabacis marinadee(taapat ka kirbis) ir kudi garsigaks..jo kabacim taada ciesaka sturktuura..
vismaz man garso labaak un pareejiem ari..
0 0

Tēmas: 25
Ziņas: 817

31/07/2015 15:18
bet kabacis un cidonija nenogatavojas vienlaikus! Cidonija nogatavojas vienlaikus ar ķirbi, bet kabači jau tagad "iet" pilnā sparā!
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18556

31/07/2015 15:20
Es kabačus ziemai gatavoju ar tomātu pastu 0, 5 l burciņās. Baigi labi gan kā uzkoda pie gaļas ēdieniem, gan fiksai izsalkuma remdēšanai ar maizi.
0 0
31/07/2015 15:22
es nezin tais laikos kad veel burkojamies bija ari kabaci laikam veelaakas  skirnes..
atceros bija baigi cietas mizas..un kabaci jau ari drikst pastavet..
katra zinaj tagad ja kads atnes lielu kabaci, savaaru tipa kaa kirbi marinadea..
pazuud kosmiska atrumaa
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 1388

31/07/2015 15:30
.. ķiršus var lupināt sēžot un vērojot TV
Kauliņi lieliski noder izžāvēšanai un iepakošanai maisiņā, tad var izmantot kompresēm - kā karstām, tā aukstām !
0 0
31/07/2015 17:21
Ķirbis + apelsīns  +  ingvers  +  marmelādes cukurs =  forši !!!
0 0
31/07/2015 18:14
un... pakaļa kā divdurvju skapis
0 0

Tēmas: 25
Ziņas: 817

31/07/2015 18:24
ak tad tā pakaļa no ievārījumiem?
0 0
31/07/2015 18:27
 skatoties cik apēd
0 0

Tēmas: 25
Ziņas: 817

31/07/2015 18:32
Es varu bez pauzēšanas atrast simt pārliecinošākus iemeslus pakaļas esamībai, un ievārījums (kur cukura ir mazāk nekā veikalā pirktā rupjmaizē) ieņem tajā sarakstā vienu no pēdējām vietām.
0 0
31/07/2015 18:56
bet to zafti jau parasti stopee ieksaa ar baltmaizi, pankuukuukaam, re placmaizee ieliek..
vai ari pie putras jau ir ir pieberts cukurs(ja taa nav tad labi)..  viss kopaa kaloriju bumba
tirais cukurs
0 0
31/07/2015 19:29
Agita44... tev vajadzētu zināt, ka par manu pakaļu neviens nav sūdzējies...
vismaz cik zinu... tev !!!  
Bet es zinu ka tu esi dzērāju pavadone līdz astotajam stāvam...
0 0
31/07/2015 19:37
Es tikai nesapratu... tā Agitas pakaļa tiks iekonservēta burkā... a cik lielam jābūt tilpumam...  

... un ŽĒL ka arī tu tāpat kā te viena otra... mēģini mani apsmiet...
bet tas lai paliek mielēm ko es izsmērēšu tevis skalošanai WC...
0 0
31/07/2015 19:44
idiote...
0 0
31/07/2015 19:54
Tu to par sevīm... ???  ... ... ... ... ?????... ??????
0 0
31/07/2015 20:06
Oderixa, kaadas proporcijas ir tai receptei? (Kjirbis, apelsiins, ingvers?)
0 0
1234 5678...26
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas