Jā, dārzs mums ir milzīgs, ražas- tāpat, un pietiek arī ēdāju. Cenšamies vārīt tā un tik., cik apēdas. Pāri jau vienmēr paliek, bet salīdzinot ar draudzeņu nostāstiem, mums nudien visi pagraba produkti aiziet kā ekselmašīnā. Puika saka- ja nav ābolu gada, viņš ir beigts. Arī uz skolu katru dienu ņem līdz pusi somas ar tiem.
Zaptes, ja ir garšīgas, aiziet tāpat. Mazāk garšīgās vajag smērēt plātsmaizēs- zem āboliem, rabarberiem vai kā citādi. Jā- lai viss tiktu apēsts, ir kādam jāgatavo. Mums tā iegājies, ka ēst gatavoju katru dienu, un daudz, jo ārpus mājas neviens ēst vairs negrib.
Rabarberi izcili glabājas, tos vienkārši ieberot tīrā pudelē (burkā) un aplejot ar ūdeni. Viss. Garšo kā svaigi.
0
0