Ielogoties
Reklāma

Paldies par pievienotajām receptēm! / 40

01/08/2010 18:11 | Diskusija lasīta 22222 reizes
Paldies par pievienotajām receptēm!
Īpašo recepšu pievienošanas piedāvājumu izmantoja 19 portāla lietotāji. Kopā pievienotas 65 receptes ar attēliem un piecas bez attēliem.
Čaklāko recepšu rakstītāju top 3:

1.vieta: lams - 12 receptes
2.vietu dala vasara un 1xtraks ar 9 receptēm
3.vieta: neparastaa - 7 receptes

Paldies visiem recepšu rakstītājiem!


===============================

Pievieno vienu savu recepti ar vismaz vienu fotogrāfiju un saņem Zelta kontu uz 30 dienām bez maksas. Maksimālais bezmaksas Zelta konta termiņu skaits vienam konta lietotājam - 12

Pievienotajai receptei ir jāatbilst šādiem noteikumiem:
- jābūt norādītām sastāvdaļām un to daudzumam, pagatavošanas procesam,
- jābūt pievienotai vismaz vienai fotogrāfijai, internetā pārkopētas fotogrāfijas uzdot par savām ir aizliegts.

Receptes lūdzam pievienot sadaļā: Tautas receptes
http://www.tauta.lv/recetas.php

Vispirms ir jāpievieno un jāsaglabā recepti, tad var pievienot attēlus (galveno attēlu un papildattēlus).

Administrācijai ir tiesības pieprasīt iesniegt neapstrādātu fotogrāfiju oriģinālā izmērā, ja ir aizdomas par zagtu attēlu izmantošanu.

Piedāvājums spēkā ir tik ilgi, kamēr ir atvērta šī diskusija.
Atbildes (353)
12 3456...18

Tēmas: 91
Ziņas: 28946

02/08/2010 21:31
Es sāku rakstīt savu biezpienkūku, bet sapinos gramos, bildi vien varu te pievienot..
0 0
02/08/2010 21:37
Usjo. Pienen, gaidi. Braucu ciemos.
0 0
02/08/2010 22:18
pieneniit sitaadu kardinasanu
skaisti un gardi izskatas
0 0
02/08/2010 22:22
pienenei jāsaņemās un receptīte jāsaraksta Izskatās varen apetelīgi
0 0

Tēmas: 91
Ziņas: 28946

03/08/2010 10:14
Tad man jāraksta te, jo receptēs man tie grami nesanāk... es uz izjūtu... citādi sanāk speciāli cept, lai varētu visu svērt un mērīt..
0 0
03/08/2010 10:16
omes!!! nu vai kāda jau ir nopelnījusi to zelta kontu par recepti?
0 0
03/08/2010 10:18
Traksi nelec notikumiem pa priekšu... Ir konkrēts datums līdz kuram ir jāpievieno un tikai tad būs
0 0
03/08/2010 10:19
esmu
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 13337

03/08/2010 14:07
mocca - nekaa!! dod uzreiz, tikko apstiprina recepti :) Taa kaa droshi! Uz priekshu!
0 0
03/08/2010 14:09
paldies man jau top! tad jau ir vērts ar pacensties!
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 1021

03/08/2010 14:47
Man ar iedeva kontu
0 0
03/08/2010 15:04
meitenes juus mani piebiegsiet ar taam kuukam kaut ists nu ir tas ko pati negatavosu ..
tas mani mierina
jaiet bildet mammas marinetie gurkji..klusaa daba..
un kaut kas kreptigaks
0 0
03/08/2010 15:04
lams, kuram ta tas jubileejum kuuks tapa?
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 13337

03/08/2010 15:30
Neparastaa - nju bet nekaa tur taada shausmiig kaitiiga nav - no viena gabalinja, nekas slikts nenotiks - un biezpiens taksh vajadziigs ;)
0 0
03/08/2010 15:36
silvan..es jau gan iekomenteeju... bet tak tavai kuukai var izmantot ar citas ogas, a..ta ..mellenes man vairs nav... nu, man taa skjiet... vai tomeer tik mellenes
0 0
03/08/2010 15:38
silvuk bet es tak ja sataisisu viena noeedisu jubileji garam..vairs nav iemesla tasiit..
un puika mans sitaas jogurta un zelejtortes need..muuk pa gabalu..
tik veco laiku majas tortes..un Cielavinju..
0 0
03/08/2010 15:42
a, man bij doma-uz pusi mazaak produktus njemt, lai sanaak taads vakaraa pie teejas -salduminjs... un, otra riitaa ar drusku veel..
0 0

Tēmas: 91
Ziņas: 28946

03/08/2010 15:54
Biezpiena kūka , līdzīga jau publicētajai, vien improvizācija par tēmu...
(cepama kūku apaļajā formā ar noņemajamām maliņām)
3 kārtas - pamats, biezpiena masa un želeja
1. parasta smilšu vai keksa mīkla..brūnumam un garšai es beru klāt paciņu kanēļa
reizēm - kefīrs (glāze), eļļa treknumam pusglāze(vai margarīns 150g), vai ne eļļa, ne kefīrs, bet skābs krējums kādi 400 g, 2 olas, cukurs pēc garšas un kanēlis, tam visam klāt cepamo pulveri vai tējkaroti sodas , kurai pienota pustēkarote etiķa (lai drusku ceļas).. visu samaisa un cep formā, ja nu tās apakšas sanāk par daudz, to var vnk no augšas nogriezt, reizēm es tos nogriezumus vēl sadrupinu un apcepu un uzkaisu pa virsu biezpienam, ja neleju želeju.. un vēl cepot to apakšu var mierīgi sadurstīt, lai vienmērīgi izcepas, jo smukumu nevajag..

2. sabriedina un izkausē 2 paciņas želantīna, viena daļa biezpienam, otra būs želejai
Salda biezpiena masa, kurai klāt var likt rozīnes, želejas konfektes,žāvētus, bet jau izmērcētus augļus, riekstus... visu pēc izvēles kopā vai atsevišķi, neaizmirstiet vaniļas cukuru un citronu miziņu.. masu var taisīt ar kefīru, jogurtu, putotu saldo krējumu, (ja saldo krējumu, tad es parasti pērku to importēto, mākslīgo putojamo) biezpiena masai pievienoju pusi želantīna un kad sāk stingt, iecilāju putukējumu (tikai neizmantojiet to pūšamo, tad sanāk čiks), lej formā, kad apakša jau atdzisusi..un liek ledusskapī

3. Un želejā - da jebko, kompotu, svaigas ogas vai augļus, saldētas ogas, var izmantot arī paku sulas... un to lej virsū jau stingt sākušai biezpiena masai...

No formas atbrīvo prātīgi ar nazi apkārt apgriežot... un maliņu noņemot..
patiesībā šī kūka ir improvizācija...
0 0
03/08/2010 16:02
man tas kaneelis kaut kaa nepatiik... tik lielaa dozaa...
0 0
03/08/2010 16:04
taks burkas nobildeetas veelk buus recepte
0 0
12 3456...18
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas