Ielogoties
Reklāma

Paldies par pievienotajām receptēm! / 20

01/08/2010 18:11 | Diskusija lasīta 22223 reizes
Paldies par pievienotajām receptēm!
Īpašo recepšu pievienošanas piedāvājumu izmantoja 19 portāla lietotāji. Kopā pievienotas 65 receptes ar attēliem un piecas bez attēliem.
Čaklāko recepšu rakstītāju top 3:

1.vieta: lams - 12 receptes
2.vietu dala vasara un 1xtraks ar 9 receptēm
3.vieta: neparastaa - 7 receptes

Paldies visiem recepšu rakstītājiem!


===============================

Pievieno vienu savu recepti ar vismaz vienu fotogrāfiju un saņem Zelta kontu uz 30 dienām bez maksas. Maksimālais bezmaksas Zelta konta termiņu skaits vienam konta lietotājam - 12

Pievienotajai receptei ir jāatbilst šādiem noteikumiem:
- jābūt norādītām sastāvdaļām un to daudzumam, pagatavošanas procesam,
- jābūt pievienotai vismaz vienai fotogrāfijai, internetā pārkopētas fotogrāfijas uzdot par savām ir aizliegts.

Receptes lūdzam pievienot sadaļā: Tautas receptes
http://www.tauta.lv/recetas.php

Vispirms ir jāpievieno un jāsaglabā recepti, tad var pievienot attēlus (galveno attēlu un papildattēlus).

Administrācijai ir tiesības pieprasīt iesniegt neapstrādātu fotogrāfiju oriģinālā izmērā, ja ir aizdomas par zagtu attēlu izmantošanu.

Piedāvājums spēkā ir tik ilgi, kamēr ir atvērta šī diskusija.
Atbildes (353)
1 2345...18
01/08/2010 22:21
es ar pelmeņus vāru ... bet Zivucis bija pirmais
0 0
01/08/2010 22:23
ja man butu pelmenji
0 0
01/08/2010 22:45
Man ir. Ledusskapī. Pašaizsardībai.
0 0
02/08/2010 02:01
.. kas tad nu ar admin, kam svītra pāri noticis???
0 0
02/08/2010 08:46
<<Tautietis visām gaumēm>>
Ņemam vidusmēra tautieti, kuram labi cauraugusi gaļiņa ,izturēts tautas marinādē(kurš darbojies vismaz vienā diskusijā veselu gadu) ,ar tautas omēm spējis saprasties tikpat labi kā ar slaidkājiņām ,izdaiļojam ar visa veida zaļumiem,kuri atrodami daiļo un čaklo tautumeitu mazdārziņos, un pasniedzam uz ziņdēļa ik gada jubileju ,klāt varam pasniegt tautas kokčikus,pašbrūvēto(pēc pašu ieskatiem ,ko katrs tautietis paņem līdzi pēc savas gaumes) .Desertā -tautumeitas ar ziņģēm un vēderdejām Labu apetīti
0 0
02/08/2010 08:51
Rozroz... Izklausaas peec deficiita, dabuujams tik zem letes.
0 0
02/08/2010 08:57
ubīt,ja tā labi pameklē,tad var atrast
0 0
02/08/2010 08:57
Bildes naf, daudzums un svars naf minēts, brāķis
0 0
02/08/2010 09:01
bilde ir pirms lietošanas nav jau teikts,ka tas domāts ēšanai
0 0
02/08/2010 09:05
Bet tai recepšu sadaļā nemana, ka kaut kas garšīgs jauns klāt būtu nācis.
0 0
02/08/2010 09:09
nav veel pagatavots un galvenais nobildetc
0 0
02/08/2010 09:13
Jāmēģina biškucīt parodēt...
Ņem sieviešu dzimtes tautisko mēbeli, 80-100 kg, atdala sarus, ragus, lieko apmatojumu un biezo ādu, sagriež sīkos gabaliņos, liek uz karstas pannas, izčurkstina divus spaiņus tauku ziemas krājumiem, sauso atlikumu divas stundas tur sālsūdenī, lai izvelk rūgtumu un vecuma piegaršu, tad vēlreiz apcep kopā ar sīpoliem, papriku un lielu daudzumu piparu. Pasniedz karstu kopā ar dillītēm pārkaisītiem jaunajiem kartupeļiem un svaigu kāpostu salātiem...
0 0
02/08/2010 09:17
nu lūk rekur visa krasnjumā par to latvieša miļāko edienu
0 0
02/08/2010 09:19
Neparastā, ir tak reizēm tā, ka zinot, no kā gatavots, nogaršot negribas
0 0
02/08/2010 09:20
gatavojot ēdienu,jāliek mīlestība klāt
0 0
02/08/2010 09:21
Versij, ir arī cita versija, -- zinot, ka labs meistars no sūda māk arī vasku izdabūt, tad reizēm tieši tādas meistarienes/meistara darbu ir vērts pagaršot...
0 0
02/08/2010 13:02
..NU MAN TE DAŽAS BILDES IR...
receptes būs vēlāk...
0 0
02/08/2010 13:31
sacha,un Kapteinis Morgans ar Pepsi..:))
0 0
02/08/2010 13:33
kapteini- tikai tīru... to man afis ieteica...
pepsis limonādes vietā...
0 0
02/08/2010 15:09
pieliku recepti absoluti nesarezgitu..
bet nu tas ir tas es tiesam edu..nevis kaut kas sarezgits samuhlitc 1x gada
0 0
1 2345...18
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas