Ielogoties
Reklāma

Paldies par pievienotajām receptēm! / 100

01/08/2010 18:11 | Diskusija lasīta 22230 reizes
Paldies par pievienotajām receptēm!
Īpašo recepšu pievienošanas piedāvājumu izmantoja 19 portāla lietotāji. Kopā pievienotas 65 receptes ar attēliem un piecas bez attēliem.
Čaklāko recepšu rakstītāju top 3:

1.vieta: lams - 12 receptes
2.vietu dala vasara un 1xtraks ar 9 receptēm
3.vieta: neparastaa - 7 receptes

Paldies visiem recepšu rakstītājiem!


===============================

Pievieno vienu savu recepti ar vismaz vienu fotogrāfiju un saņem Zelta kontu uz 30 dienām bez maksas. Maksimālais bezmaksas Zelta konta termiņu skaits vienam konta lietotājam - 12

Pievienotajai receptei ir jāatbilst šādiem noteikumiem:
- jābūt norādītām sastāvdaļām un to daudzumam, pagatavošanas procesam,
- jābūt pievienotai vismaz vienai fotogrāfijai, internetā pārkopētas fotogrāfijas uzdot par savām ir aizliegts.

Receptes lūdzam pievienot sadaļā: Tautas receptes
http://www.tauta.lv/recetas.php

Vispirms ir jāpievieno un jāsaglabā recepti, tad var pievienot attēlus (galveno attēlu un papildattēlus).

Administrācijai ir tiesības pieprasīt iesniegt neapstrādātu fotogrāfiju oriģinālā izmērā, ja ir aizdomas par zagtu attēlu izmantošanu.

Piedāvājums spēkā ir tik ilgi, kamēr ir atvērta šī diskusija.
Atbildes (353)
1...345 6789...18
04/08/2010 21:32
kārtīg zēn, ēd vien liel cūkas cisk!
0 0
04/08/2010 21:38
traksim , laikam, lauku onkols cuuku nokaavis... ka, galju optom eed
0 0
04/08/2010 22:20
Vai nav tā kā pa daudz vienam cilvēkam gaļas Mīļo pistolīt no tāda ēdamā kunģim kaput
0 0
04/08/2010 22:22
da ne jau liela gaļa,tas tāpat kā katalogos preci palielina lai gribas nopirkt,a kad atsūta-izrādās-piņģerota lielumā... tad jau te arī tas pats,tas stilbiņš tāds stipri pietuvināts,ha ha ha,bet garšīgi gan izskatās.
0 0
04/08/2010 22:25
A zivtiņu neviens netaisa???? es kautkā ar gaļu vairāk tomēr uz jūs piedevām vasarā vispār pēc tās neprasās...

Oli Tu tak varētu ekselenti tās desu maizes ielikt ko???
0 0
04/08/2010 22:26
Nu, tik un tā tas ir naža un dakšiņas garumā...
0 0
04/08/2010 22:29
A zivtiņu neviens netaisa????
Vot, ja kāds iemācītu to recepti ar apceptu zivi, apceptiem burkāniem, sīpoliem, tomātu mērci un citronu...
0 0
04/08/2010 22:38
... zivi gatavošu sestdien... , ko vēl nezinu, bet nu tad jau ar ielikšu!
vispār šis exšens ir pagaidām vienīgais par ko varu admiņus uzslavēt, mums jau daudz te kulinārijas meistaru un visādi meistarstiķi iespejami, bet nu man patīk tā, lai gardi, ātri un visiem pēc ingredientiem un cenas pieejams!
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 725

04/08/2010 22:41
A kas tur ko nemācēt...
Vienkāršākajā variantā atsevišķi apcep reņģes nu kā jau parasti tās cep un ieliek marināde, kas gatavota no apceptiem burkāniem, sīpoliem, tomātu mērces utt.
0 0
04/08/2010 22:44
Nnnnē, Henriet, mēs laikam divus dažādus domājam. Ne reņģes. Jūras zivs gan. Bet prāvas zivs filejas, bez asakām.
0 0
04/08/2010 22:44
Vispār es jau izdomāju, kam paprasīt
0 0
04/08/2010 22:45
Es pie slinkuma zivi metu cepeškrāsnī... ar krējumu+ daudz visādiem zaļumiem un vēl sieru, ja ir... Čiki briki un gatavs :)
0 0
04/08/2010 22:48
... arī tā var, tā karpa ir garda!
0 0
04/08/2010 22:50
Vē karpas man nepatīk un nevienas citas, kas ar dūņām... Man labāk patīk mencveidīgās zivis un protams forelītes

Par cepamiem maisiem vot tā ir štelle... viņos visko var pa foršu uztaisīt.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 725

04/08/2010 22:53
Var tak arī citas zivis līdzīgi gatavot...
Ir dažādi portāli sakarā ar ēst gatavošanu, jāraksta tik googlē "atslēgas" vārdi,
draugos arī ir vairākas domubiedru grupas, kur apgrozās un receptēs dalās tie, kam pavārmāksla tuva.
0 0
04/08/2010 22:56
es ar vel ieliku vienu no saviem milakajiem edieniem..kad uznakt luste tad gatavoju,tikai vesaka laika gan ,jo karsējoss tas mikslis ir
nu nezinu vai apstiprinas nav nekadu proporciju tur ,jo es vnk nevaru nosaukt..cik kas...
uz svariem tie tomer darzenji..
0 0
04/08/2010 22:58
man jau ar tā dūņu, garša netīk, bet lūk tieši sautejot karpu cepeškrāsnī krejumā, tā dūņu garša pazūd!
0 0
04/08/2010 23:01
ak vai tā ir, ka visus kulinārijas brīnumus parasti nebildē

Es labāk ar tām dūņotajām tomēr neriskēju... Palikšu pie pārbaudītām vērtībām... Oi un īstenībā šad tad kārojas iz bērnības ceptās renģītes...
0 0
04/08/2010 23:03
mocca ta vinjs zinasim ka jasabilde tas ir intersants process es kontateeju
sautejuma bilde man bij..viena klubija..
0 0
04/08/2010 23:03
..reņgites jau man bieži ir galdā, ejot no darba nopēku jau iztīrītas... svaigas... žigli apvārta milotos un karstā eļā uz pannas, ātri gatavs vakariņas!
0 0
1...345 6789...18
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas