Ielogoties
Reklāma

Paldies par pievienotajām receptēm!

01/08/2010 18:11 | Diskusija lasīta 22221 reizes
Paldies par pievienotajām receptēm!
Īpašo recepšu pievienošanas piedāvājumu izmantoja 19 portāla lietotāji. Kopā pievienotas 65 receptes ar attēliem un piecas bez attēliem.
Čaklāko recepšu rakstītāju top 3:

1.vieta: lams - 12 receptes
2.vietu dala vasara un 1xtraks ar 9 receptēm
3.vieta: neparastaa - 7 receptes

Paldies visiem recepšu rakstītājiem!


===============================

Pievieno vienu savu recepti ar vismaz vienu fotogrāfiju un saņem Zelta kontu uz 30 dienām bez maksas. Maksimālais bezmaksas Zelta konta termiņu skaits vienam konta lietotājam - 12

Pievienotajai receptei ir jāatbilst šādiem noteikumiem:
- jābūt norādītām sastāvdaļām un to daudzumam, pagatavošanas procesam,
- jābūt pievienotai vismaz vienai fotogrāfijai, internetā pārkopētas fotogrāfijas uzdot par savām ir aizliegts.

Receptes lūdzam pievienot sadaļā: Tautas receptes
http://www.tauta.lv/recetas.php

Vispirms ir jāpievieno un jāsaglabā recepti, tad var pievienot attēlus (galveno attēlu un papildattēlus).

Administrācijai ir tiesības pieprasīt iesniegt neapstrādātu fotogrāfiju oriģinālā izmērā, ja ir aizdomas par zagtu attēlu izmantošanu.

Piedāvājums spēkā ir tik ilgi, kamēr ir atvērta šī diskusija.
Atbildes (353)
1234...18
01/08/2010 19:31
meiginaju pieveinot nikas nesanaca
0 0
01/08/2010 19:46
Kāpēc? Itkā jau princips tas pats, kas te...
0 0
01/08/2010 19:49
ojjjjjjjjjjj..bildi nepievinoju ..un..butu nobildeejusi to ko liku bet vsjo tiiko jau nolikvideeju..
tad rit mieginasu veel
0 0
01/08/2010 19:55
..rosola recepti ar driikst pievienot... ?. ..vai aukstaas zupiit...
0 0
01/08/2010 19:56
es jau domāju, ka visu var ko vien spējam paši interesantu pagatavot! ja jau dod to zelta kontu, arī es rīt ko ielikšu!
0 0
01/08/2010 20:03
..es, tik pljaapaaju par to , ko eedu... veel nav naacis praataa fotograafeet>speciaali trakajam
0 0
01/08/2010 20:05
buutu labaak apbalvojusju tos nedaudzos, kas liidz sjim to sadalju vilka... piem. meitene ar niku dace... vinja sen jau to ir pelniijusi...
0 0
01/08/2010 20:24
šito jau pie rezeptēm nepielikšu, bet laikam tomēr kādam var noderēt!
http://www.youtube.com/watch?v=k2Q0h4...SY&NR= 1
0 0
01/08/2010 21:20
Būs man arī jāpadomā ko ielikt... oi, ja man nebūs izmesta foršā bilža tad ielikšu...
0 0
01/08/2010 21:25
mocc... tik vecas neder
0 0
01/08/2010 21:35
rīt ielikšu baigi garšigo kabaču marinēšana s recepti ... šausmīgi garšigi ar citronu un vaniļas cukuru ... ņam ... tik kā , lai nobildē ... ????????
0 0
01/08/2010 21:39
..jaa..jaa..traksinj..tu mums viens te ,,smarzjo,, kaa siers ar peleejumu...
0 0
01/08/2010 21:39
..burciņu nobildē, kur jau gatavs iekšā! tu taču labi braiduci proti bildēt!
0 0
01/08/2010 21:42
braiduc, vot, sjitaas diivainaas receptes mani biku biedee... ievaariijumus un kompotus jaa... salaatus visaadus... a, sjitas atkal izklausaas manam kungjim nesaprotami...
..traksi-a nu ka aizver muti...
0 0
01/08/2010 21:58
olita112... man iedeva pagaršot ... nevarēja saprast kas ta sir ... kaut kas ananāsam līdzīgs ... kā pideeva pie kāda gaļas ēdiena būtu super ... nebaidies , dikti garšigi ... man lieka s, ka tā ķirbi arī varētu iemarinēt , būtu krāsaināk un smukāk ...
es ar vāru tik vienu zapti katru gadu - meža aveņu , pārējo mamma visu samarinē un savāra ...
tie salāti piemēram visāda veida gurķi ar eļlu un etiķi man nepatīk ...
0 0
01/08/2010 21:58

1xtraks... tad man jāprasa , lai meitene , kas man garšot deva , atved arī burciņu ????????
0 0
01/08/2010 21:59
admins izdzēsies
0 0
01/08/2010 22:05
braiduc.ta parasti ir kad admins ko ieliek..
es kabacus marineju tapat ka kirbjus..etikis.cukurs,kanelis..njam garsigak ka kirbji,jo tads sti ngraaks tas kabacis
0 0
01/08/2010 22:15
Es varētu ielikt vārītu pelmeņu recepti. Es labi māku ēdienus bildēt - roka piešauta
0 0
01/08/2010 22:19
vai arī satītās pankūkas. man, piemēram, šovakar vēl būs, varēšu pilnīgi svaigu foto uzdarināt.
0 0
1234...18
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas