Ielogoties
Reklāma

Paldies par pievienotajām receptēm! / 260

01/08/2010 18:11 | Diskusija lasīta 22237 reizes
Paldies par pievienotajām receptēm!
Īpašo recepšu pievienošanas piedāvājumu izmantoja 19 portāla lietotāji. Kopā pievienotas 65 receptes ar attēliem un piecas bez attēliem.
Čaklāko recepšu rakstītāju top 3:

1.vieta: lams - 12 receptes
2.vietu dala vasara un 1xtraks ar 9 receptēm
3.vieta: neparastaa - 7 receptes

Paldies visiem recepšu rakstītājiem!


===============================

Pievieno vienu savu recepti ar vismaz vienu fotogrāfiju un saņem Zelta kontu uz 30 dienām bez maksas. Maksimālais bezmaksas Zelta konta termiņu skaits vienam konta lietotājam - 12

Pievienotajai receptei ir jāatbilst šādiem noteikumiem:
- jābūt norādītām sastāvdaļām un to daudzumam, pagatavošanas procesam,
- jābūt pievienotai vismaz vienai fotogrāfijai, internetā pārkopētas fotogrāfijas uzdot par savām ir aizliegts.

Receptes lūdzam pievienot sadaļā: Tautas receptes
http://www.tauta.lv/recetas.php

Vispirms ir jāpievieno un jāsaglabā recepti, tad var pievienot attēlus (galveno attēlu un papildattēlus).

Administrācijai ir tiesības pieprasīt iesniegt neapstrādātu fotogrāfiju oriģinālā izmērā, ja ir aizdomas par zagtu attēlu izmantošanu.

Piedāvājums spēkā ir tik ilgi, kamēr ir atvērta šī diskusija.
Atbildes (353)
11/08/2010 09:40
p.s.es nezinaju,ka cilvekiem ratinkreslaa OBLIGATI jacep kotletes
es labak cepu biezpiena placeniisus
0 0
11/08/2010 09:52
visiem jaacep tas, ko traksis cep-OBLIGAATI
0 0
11/08/2010 09:54
nezin trakais paltsmaizes cep????
0 0
11/08/2010 09:58
Kritiķe saka tā ka tā lāču maizes rīvmaize ne tuvu nestāv ķelmēnu maizei... Palasi sastāvu no kā to maizi taisa un tad tikai slavē... ek nostaļģija uznāca pēc labas maizes, kas tomēr bija padomijas gados.


Neparastā Tu domāji baltmaizi pienā un olā???? Man bērnībā tā vecmamma cepa un bija ņammīgi, bet tagad neviens negrib tādu maizi.
0 0

Tēmas: 7
Ziņas: 42626

11/08/2010 21:20
Ķelmēnu maize viennozīmīgi ir labākā Latvijas rupjmaize. Viss dabīgs, nekādu E ( ja neskaita kādas omītes lauku mājās cepto maizi no pašaudzētiem graudiem)
0 0
11/08/2010 21:24
trakais plātmaizes necep, iepriekšējos ziemassvetkos 1.x dzīvē patstāvīgi cepa pīrāgus... , bet vispār jau , kas tur ko to lāts maizi neuzcept? ņemšu un pa brīvdienām uzcepšu ar! ... ar rozīnīti būs!
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 1021

12/08/2010 00:03
konservu likšana apnika - likšu vakariņu receptes
0 0
12/08/2010 00:12
Man ir sava pīrāgu cepšanas recepte uz svētkiem.

Nepieciešams:
visgaršīgākie pilsētā nopērkamie pīrāgi, pavisam svaigi- 1 kg

Pagatavošanas process:
1. sakarsē cepeškrāsni /ļoti karstu nevajag/
2. kamēr silt cepeškrāsns, ņopirktos pīrādziņus mākslinieciski sakārtu uz cepamās plāts
3. iešauj plītī uz 10 - 15 minūtēm
4. kad māja sāk smaržot un pīrāgi silti, velk ārā.

To pašu var darīt arī ar piparkūkām, cepumiem, strūdelēm un citiem konditorejas izstrādājumiem.

Recepte ļoti noder, ja nepieciešams atstāt pozitīvu iespaidu un labi izskatīties /nav mati un kleita miltos/, nepavadot pusi dienas pie plīc.
0 0
12/08/2010 00:24
cik viltīgi
0 0
12/08/2010 08:46
Zivuci, Tavai receptei ļoti piemērotus speķraušus cep Mārtiņa cepējas Brīvībenes un Bruņniecenes stūrī: smeķē ļoti mājīgi un tālu un labi smaržo -- arī.
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4565

12/08/2010 08:55
Zivuci... perfekti.
es šādi daru ar kautkolīdzīgu strūdelei, tikai to, kas apaļa. Uzsildu, tad virsū un blakus saldējuma bumbiņu un jāņogu želeju. / želeja gan pašas gatavota /
0 0
12/08/2010 21:37
ārprāts un kāds taču uz šitās uzķeras! ha ha;’ha, un nez ko imitē sexa laikā? nav brīnums ka šai tik tarakānu zēni kerās !
0 0
12/08/2010 21:43
trakuci, bet izklausās, ka Tu skaudīgs, ka pats neesi līdz tam aizdomājies.
0 0
12/08/2010 21:48
nu gan, lai es sevi mānītu? tas nu ir tikai omju privilēgija! ja negribu gatavot varu ēst kādā labā ēstuvē!
0 0
12/08/2010 21:49
Omes dara tāpat - ja negrib gatavot, ēd kādā labā ēstuvē.
0 0
12/08/2010 21:49
nemaz ar nekāda mānīšana. reizēm gribas vakarā, mājās un bez zvērīgas piepūles apēst siltu pīrādziņu. lūk, visas iespējas.
0 0
12/08/2010 21:50
uztaisiiju vilovas recepti-tomaati ar siipoliem... protams, savaa interpretaacijaa... sanaaca baigi labi... taada smekjiiga piedeva pie galjas... riit cepsim ribinjas un vistas sasljukas-buus labi... nevajadzees veikala sinteetiku pirkt...
0 0
12/08/2010 21:54
olci, ja neuzbildēsi es tev neticēšu! tākā skaties te man beidz mānīties!
0 0
12/08/2010 21:57
olita
0 0
12/08/2010 21:58
a es atpogaju lama gatavotos gurkisus..vai ku gardi
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas