Ielogoties
Reklāma

Paldies par pievienotajām receptēm! / 220

01/08/2010 18:11 | Diskusija lasīta 22232 reizes
Paldies par pievienotajām receptēm!
Īpašo recepšu pievienošanas piedāvājumu izmantoja 19 portāla lietotāji. Kopā pievienotas 65 receptes ar attēliem un piecas bez attēliem.
Čaklāko recepšu rakstītāju top 3:

1.vieta: lams - 12 receptes
2.vietu dala vasara un 1xtraks ar 9 receptēm
3.vieta: neparastaa - 7 receptes

Paldies visiem recepšu rakstītājiem!


===============================

Pievieno vienu savu recepti ar vismaz vienu fotogrāfiju un saņem Zelta kontu uz 30 dienām bez maksas. Maksimālais bezmaksas Zelta konta termiņu skaits vienam konta lietotājam - 12

Pievienotajai receptei ir jāatbilst šādiem noteikumiem:
- jābūt norādītām sastāvdaļām un to daudzumam, pagatavošanas procesam,
- jābūt pievienotai vismaz vienai fotogrāfijai, internetā pārkopētas fotogrāfijas uzdot par savām ir aizliegts.

Receptes lūdzam pievienot sadaļā: Tautas receptes
http://www.tauta.lv/recetas.php

Vispirms ir jāpievieno un jāsaglabā recepti, tad var pievienot attēlus (galveno attēlu un papildattēlus).

Administrācijai ir tiesības pieprasīt iesniegt neapstrādātu fotogrāfiju oriģinālā izmērā, ja ir aizdomas par zagtu attēlu izmantošanu.

Piedāvājums spēkā ir tik ilgi, kamēr ir atvērta šī diskusija.
Atbildes (353)
1...91011 12131415...18
10/08/2010 19:41
... tomaati taa padaudzaak... nevaru izdomaat ko dariit... marineet, saalsuudenii likt... zjelejaa negarsjo... varbuut salaatos, bet kaados...
0 0
10/08/2010 19:58
a’dziku vāri
0 0
10/08/2010 20:00
Braiducc, valriekstu var mājā pa ķērienam nebūt...
0 0
10/08/2010 20:19
vai tad ažikai valriekstus vajag , draudznes mamma padomija s laikā gan nekādus valriekstus nelika , pirmo reizi dzirdu ... man dikti garšoja , bet latvieši jau laikam no ķiplikiem baidā s un tādas vīriešu zaptes nevāra ...
0 0
10/08/2010 20:25
Reizēm jau nervi neiztur un arī šejienes rūpnieciski ražoto adžiku nopērku: pa 1 porcijai no katra ražotāja nomēģinu, tomēr atmiņā arvien tā īsti nacionālā, mājās īstu kaukāziešu -- manā gadījumā: armēnu -- gatavotā, arī biju pārsteigts, kad valriekstu sargaršoju, šie teica: kā?! bez valrieksta, kas tā par adžiku?! Mūsu bodēs atrodamajām pat krāsa uz to pusi ne reizes vēl nav vilkusi.
0 0
10/08/2010 20:35
laikam, pie viiriesju zaptes paliksju, tik inprovizeesju kaa parasti... un, ar kjiplokiem viss oki, ja saaksju eksperimenteet ar valriekstiem , jauniesji var mani nesaprast, jo sev netaisu... lai gan, kaut kad skatiijos raidiijumu, kur taa gatavoja...
0 0
10/08/2010 20:47
Hmmm ar valriekstiem tas ēdiens vai mērce saucās savādāk cik man zināms no tām virtuvēm... bet, kas zin varbūt kāds arī tā mēģinājis.

Savukārt pie mums nopērkamās adžikas vispār nekur neder...
0 0
10/08/2010 20:50
atstāj man kādu burciņu , moš uzprasos ciemos kādreiz , saēdīsmies to vīriešu zapti un laidīsim uz kādu krogu
0 0
10/08/2010 20:54
... omes varat pēc kāda laiciņa ar pamielot acis ar manām kotletītēm!
0 0
10/08/2010 20:56
Traksi tās būs no tevis paša... ciskiņu samali vai
0 0
10/08/2010 20:58
vau, žēl, ka tikai acis. bet tādas kotletes, kā mans tētis cepa, mūžā vairs neesmu ēdusi. pati ar nemāku tik garšīgi. bet manā ģimenē bija tā, kad augu, ka sievieši pie gaļas taisīšanas laisti klāt netika. tā esot vīriešu šepte.
0 0
10/08/2010 21:00
Šķiet kaukāziešiem vēljoprojām ir tā, ka gaļu vīrieši taisa
0 0
10/08/2010 21:02
... es protu tikai gaļas un zivju ēdienus gatavot!
0 0
10/08/2010 21:04
Traksis tak baigi daudz gaļu ēd... tie cilvēki, kas pārmērīgi daud zlietojot gaļu esot īgņas
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 6299

10/08/2010 21:04
butu man tādi virieši mājās: ))
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 6299

10/08/2010 21:04
ne igņas- tadi, kas gatavo : ))
0 0
10/08/2010 21:05
..mocai, bet toties p... s, labi stāv un ilgi!
0 0
10/08/2010 21:07
Traksi, nez kas tur var stāvēt, ja esi piestūmies līdz ūkai
0 0
10/08/2010 21:13
tagad tiešām esmu labi pieēdies!
0 0
10/08/2010 21:16
Ēdu, moš man ar kas sāk stāvēt...
0 0
1...91011 12131415...18
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas