Ielogoties
Reklāma

Paldies par pievienotajām receptēm! / 320

01/08/2010 18:11 | Diskusija lasīta 22231 reizes
Paldies par pievienotajām receptēm!
Īpašo recepšu pievienošanas piedāvājumu izmantoja 19 portāla lietotāji. Kopā pievienotas 65 receptes ar attēliem un piecas bez attēliem.
Čaklāko recepšu rakstītāju top 3:

1.vieta: lams - 12 receptes
2.vietu dala vasara un 1xtraks ar 9 receptēm
3.vieta: neparastaa - 7 receptes

Paldies visiem recepšu rakstītājiem!


===============================

Pievieno vienu savu recepti ar vismaz vienu fotogrāfiju un saņem Zelta kontu uz 30 dienām bez maksas. Maksimālais bezmaksas Zelta konta termiņu skaits vienam konta lietotājam - 12

Pievienotajai receptei ir jāatbilst šādiem noteikumiem:
- jābūt norādītām sastāvdaļām un to daudzumam, pagatavošanas procesam,
- jābūt pievienotai vismaz vienai fotogrāfijai, internetā pārkopētas fotogrāfijas uzdot par savām ir aizliegts.

Receptes lūdzam pievienot sadaļā: Tautas receptes
http://www.tauta.lv/recetas.php

Vispirms ir jāpievieno un jāsaglabā recepti, tad var pievienot attēlus (galveno attēlu un papildattēlus).

Administrācijai ir tiesības pieprasīt iesniegt neapstrādātu fotogrāfiju oriģinālā izmērā, ja ir aizdomas par zagtu attēlu izmantošanu.

Piedāvājums spēkā ir tik ilgi, kamēr ir atvērta šī diskusija.
Atbildes (353)
1...141516 1718
15/08/2010 11:42
tik-tak ujjj..mes lai ta negaditos tas dazas gurkju un citas burkas saliekam plastmasa maisinjos ari..reiz bija maciba ne tik traka bet taapat
0 0
15/08/2010 11:43
malipka mums AIZ drebju skapja..jo pagrabus apzog
0 0

Tēmas: 10
Ziņas: 2356

15/08/2010 11:44
Labi, laikam jāķerās klāt. Ar jums te labi papļāpāt, bet darbi ta paši ni-nikustās...
0 0
15/08/2010 11:47
..nezinu omes ,kas ar jums, bet man vel labi stāv arī bez sterilizācijas! bet par to milti tur lieki tas noteikti,tikai nav skaidrs kā to tomatu pļurmasu dabū gatavu? un es domāju, ka eļlu var g;azt klat daudz!
0 0
15/08/2010 20:27
kaapeec daudz jaagaaazj... jaalej tik cik vajag... lielummanija visaas lietaas nav nepeciesjama, peec tam negarsjiigi tie paarelljotie... taa, ka nolejot ellju no burkas, veel pannkuukam sanaak
0 0
15/08/2010 20:32
..ēdienam jabūt sātīgam!
0 0
15/08/2010 20:58
..tu laikam sjitaa vaarda jeegu nesaproti..tur taas stelliites
0 0
15/08/2010 21:00
edienam ir jabut vieglam..vai veel labak atkariigam no dzivesveida..
nu nevajag katru dienu tadas maltites, kaa malkascirtejam..
un jo vecaks cilveks, jo mazak un vieglaak jaed
abece
0 0
16/08/2010 07:25
Ē, Neparastaa, atkal neparasta loģika: ēdienam jābūt atkarīgam no dzīvesveida... Tieši tā. Papildināšu: un -- ņemot vērā arī gadalaiku, āra temperaTūres ieskaitot. Ja atvaļinājuma laikā gāzīšu mežu savā īpašumā, zāgāšu un skaldīšu malku Mammas ietilpīgajam šķūnišam un visai ziemai, jēgas no biezzupputrītēm bez gaļas nebūs nekāda. Brauca man te savulaik viena Kanadas tautiete profesore, paidegoģiskās psaikoloģijas speciāliste: brokastis un vakariņas manā vadībā vai asistencē. Matīstirgus lauku biezpiens par treknu? Pielieku vēl lauku krējumu klāt un saku: tu ceļo katru dienu ar tramvaju no Paidegogu faķa un universitātes centrālo māju Raiņa bulvārī, pa 20 min. un pusstundai salsti -- oktobrī, novembrī -- pieturās: klausi, ko tev saka un cītīgi ēd, ko dod. 1,5 mēnešos neizkustējās šai svars ne par kilo uz augšu, toties tōnusa/enerģijas pietika. Šī: kāpēc? Da tāpēc, ka tu savā Toronto uz institūtu brauc ar auto un garākais ceļs, ko ej brīvā gaisā, ir no parking lot līdz katedrai. Vēlāk iebildumu vairs nebij.
0 0
16/08/2010 09:22
te nu man atliek tikai piekrist
0 0
16/08/2010 10:05
Jā, it īpaši kundzītes, kas iekrīt uz dažādu ķēķmeitžurnālu diētām, brīnās un nevar saprast, kaapee tās diētas nerullē. Pirmkārt tāpēc, ka švaki groza galvu un globusu: īsās žurnālīšu pamācības tiek pa lēto tulkotas pārsvarā no net-a, didaktika = kā ar pirkstu tieši acī vai pakaļā. Ēšanā uz USA vispār labāk neskatīties vai, ja skatīties, tad uz Aļasku: štati ir siltzemju valsts, kur Vašingtona ir par 400 km tālāk uz dienvidiem nekā Taškenta! Mūsbēibēm vairāk vajadzētu šķielēt uz to, ko ēd norvēģi, ziemeļzviedri, somi -- principus vismaz, ne jau tiešos produktus.
Arī man garšo salātlapas, bet slodžu dēļ līdzsvaram kalorijas jāliek klāt, -- rūpnieciski samaitāto produktu dēļ uz ilgiem gadiem biju atteicies no sacūkotajiem/"šķidrinātajiem" piena produktiem: šogad atgriezos -- vismaz pie kefīra, tikko Valmiera sāka ražot salātu kefīru ar 7,5 % tauku.
0 0
17/08/2010 16:03
es visu pareejo recepsu limitu izmantosu liekot absoluti vienkarsus dietiskus..veseligus edienus..
kas protams man pasai garso ari
0 0
17/08/2010 16:23
... a, es izlasot traksja recepti ... domaaju un domaaju... kas tie par vistas kungja muskuljiem... vai ta vistai nav maaga... ... un, kaa tur ar to kungji... ..nu, gudriisji-atbildiet...
0 0
17/08/2010 16:35
olit es ar isti nespratu ..es kad vaaru vistas zupsi tad no sparniem un mugurinajam un kaadu cisku ar piemetu..
bet kada starpiba galvenais ka leeti..miljonara cienigi
0 0
17/08/2010 16:40
man dikti garsjo vistu aknu meerciite... ar piena un daarzenju piesjprici... maagas-manas dziives ,,komunisma,, laikos-pie vistu aknu pasteetes malu, lai vairaak sanaak+sirdis+baltaa galja... a, kas tie kungji... taas pasjas vistu maagas buus..vai kaaa...
AUTORU, AUTORU, AUTORU...
0 0
17/08/2010 17:00
Vistām ir mādziņas...

Man kā meitēnam no provinces vecmamma vienmēr teicās, ka mādziņa ir vistai
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 1

17/08/2010 17:22
cāļu kuņģa muskulīši = tie paši šķilvīši Tie muskulīši varbūt ventiņu nosaukums
0 0
17/08/2010 17:34
redzi nu omes! ķekavas veikalā tas ir apsaukts par cāļu kuņģa muskulīšiem, tad nu es arī tā rakstu! acīmredzot tas tāpēc , ka tie jau ir iztīrīti un gatavi lietosānai!
aizej sāvā ciemā uz ķekavas veikaliņu un paskaties, kā tur tas ir apsaukts!
0 0
17/08/2010 17:44
... buusju Riigaa, pieversiisju sjitam uzmaniibu, a taa patiesjaam esmu palaidusi garaam...
0 0
17/08/2010 17:50
Man arī būs jāizpēta valodas jauninājumi... savādi es pajautāšu, ka man mādziņas, bet iedos vistu spārnus.
0 0
1...141516 1718
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas