Ielogoties
Reklāma

Paldies par pievienotajām receptēm! / 180

01/08/2010 18:11 | Diskusija lasīta 22236 reizes
Paldies par pievienotajām receptēm!
Īpašo recepšu pievienošanas piedāvājumu izmantoja 19 portāla lietotāji. Kopā pievienotas 65 receptes ar attēliem un piecas bez attēliem.
Čaklāko recepšu rakstītāju top 3:

1.vieta: lams - 12 receptes
2.vietu dala vasara un 1xtraks ar 9 receptēm
3.vieta: neparastaa - 7 receptes

Paldies visiem recepšu rakstītājiem!


===============================

Pievieno vienu savu recepti ar vismaz vienu fotogrāfiju un saņem Zelta kontu uz 30 dienām bez maksas. Maksimālais bezmaksas Zelta konta termiņu skaits vienam konta lietotājam - 12

Pievienotajai receptei ir jāatbilst šādiem noteikumiem:
- jābūt norādītām sastāvdaļām un to daudzumam, pagatavošanas procesam,
- jābūt pievienotai vismaz vienai fotogrāfijai, internetā pārkopētas fotogrāfijas uzdot par savām ir aizliegts.

Receptes lūdzam pievienot sadaļā: Tautas receptes
http://www.tauta.lv/recetas.php

Vispirms ir jāpievieno un jāsaglabā recepti, tad var pievienot attēlus (galveno attēlu un papildattēlus).

Administrācijai ir tiesības pieprasīt iesniegt neapstrādātu fotogrāfiju oriģinālā izmērā, ja ir aizdomas par zagtu attēlu izmantošanu.

Piedāvājums spēkā ir tik ilgi, kamēr ir atvērta šī diskusija.
Atbildes (353)
1...789 10111213...18
07/08/2010 13:20
vecpuisis - tā ir tautas recepte.
0 0
07/08/2010 15:19
vecpuishi - laba lieta ,neviens sievishkjis nav samaitaajis,tiirradnis ,taa sakot
0 0
07/08/2010 15:24
puro

nu tā pie receptēm mīlīši... moš ielikt kā var dažu stundu laikā dabūt gatavus mazsālītos gurķīšus bez uzlietās marinādes...
0 0
07/08/2010 15:27
... jeb, kā var dažu stundu laikā tikt pie vecpuiša...
0 0
07/08/2010 15:29
ube, par vecpuišiem man nav tik lielas pieredzes... viens ko zināju tā arī ir vecpuisis ar mammuci
0 0
07/08/2010 15:44
Kas te notiek? Meitieši apēd bez sāls vienu vecpuisi...
0 0
07/08/2010 17:59
Ieliku šokolādes keksa recepti. Pamēģiniet - garšo tiešām labi.
0 0
07/08/2010 18:13
..bet, ja tik liels, tur daudz cieminju jaaicina
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 1021

07/08/2010 18:20
Es kartupeļu ’’riekstiņus’’ šobrīd graužu drīz pārplīsīšu, bet garšīgi maitas
0 0
07/08/2010 18:26
nu, nu..kas ta tie taadi
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 1021

07/08/2010 18:28
Ceru, ka recepti apstiprinās bet vispār tie ir mazītiņie kartupeļi ar visu mizu novārīti un apcepti
0 0
07/08/2010 18:38
ā, tādus es kādreiz taisīju, kad laukos dzīvoju. bet drusku citādāk. apaļus ar visu mizu vārīju eļļā. tos līdz 2 cm diametrā, kas rokot pāri paliek. un, kad izvārīti, pārkaisa ar dillītēm - super!
0 0
07/08/2010 18:45
Tagad tādi modē... lepnos krogos dod.:)
0 0
07/08/2010 18:47
es ar taa tariiju... un cik izbriniita biju, kad veinreiz receptees izlasiiju, ka tas esot japanju studentu iecieniitaikais eediens ..taa, kaa jaukaas lauku meitas... mums tie eedieni pasaulee labi koteejas
0 0
07/08/2010 18:49
re..un krogos arii... a, man tas savaa laikaa bij izmisuma sauciens-kad neka maajaas nav... tik vadzinjas ar karpeljiem un zaljumiem aiz stuura
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 1021

07/08/2010 18:52
Es jau ar kā muļķe metu laukā kopš nav kam sabarot, bet tagad ēdam, ka šņakst vien
0 0
07/08/2010 18:53
es ar brīnos, tieši tā - no mazas rocības izdomāju. un krogos ar dod ar visu mizu?
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 1021

07/08/2010 18:54
jā un man brālņs teica ka tādu ēdot ar diļļu mērci tik neprasīju kā to gatavot... a man viņš ir diplomēts pavārs ar augstāko juridisko izglītību
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 1021

07/08/2010 18:54
k.l. brālēns, atvainojos
0 0
07/08/2010 18:56
Jā, ēdu krogā. Nobrīnījos, bet ir jau garšīgi.
0 0
1...789 10111213...18
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas