Cik bieži jūs pievēršat uzmanību tam, kas tiek rakstīts uz etiķetēm (no kā sastāv produkts)???? Paskatoties to pašu maizi... mati ceļas stāvus, kas tik tur nav piepičkāts. Kādus tik trikus neizveic ražotājs lai apmuļķotu cilvēku... Patreiz nerunāšu par veciem gaļas izstrādājumiem ko uzprišinot pārdo kā svaigu utt. Kautkā sagribējās parunāt par tādām lietām...
2 stundas bliezu pa punduļiem, tagad smaidīgs, tāpēc, ka paēdis, hari - sāls normas robežās, nu ja pupas var nosaukt pa ogām, tad viss tas pats, kas Tev, bet bez šņaba...
00
16/02/2011 16:43
... Šodien gatavošu PLOVU !!! Un Rimi ie garšīgie apelsīni!!!
manējam kurkums negaršo, malnos piperus mainu pret sarkaniem, un sīpoļus nelieku, spiežu ķiploku tā vietā tuvu pie beigām, bārbeļus nelietiju, lieku mazos gaišos roziņus, aine štunde, i vsjo gatova...
00
16/02/2011 16:54
... Es gatavoju no cūkas filējas... ļoti mīksta gaļa un ātri gatavojas... !!!
nastrīdos, bet filejai ir labāki pielietojumi, un drusku tākā traknumiņš prasās klāt...
00
16/02/2011 17:03
... Manam vīram garšo... bet es cūkgaļu rēti ēdu!!! Vairāk jēra vai liellopu... un ar dārzeniem kopā sautēju .
00
16/02/2011 17:26
Lai jēram nebūtu piegaršas tad vajagot meiteni ne puiki un ļoti jauniņu. plovā Čiplokus nevis spiež, bet pa vidu veselu ķiploka galvu jāliek iekšā lai viss smuki kopā taisās... katrā ziņā vajag daudz daudz burkānus un arī ne rīvētus, bet vidēji smalki salmiņos sagrieztus...
00
16/02/2011 17:43
mocc, ta tu ēst ar māki taisīt?...
00
16/02/2011 17:59
... Visiem bučas un sirsnīgas vakariņas!!! Ata..., es uz mājām!!!
00
16/02/2011 19:07
Oli, nemāku gan... manējie virina Lskapi un ēd desu maizes